Winnaar van de week 7 januari: timmy111 wint een waanzinnige 100K in één enkele sessie!

08.01.2019

Wat zijn je voornemens of je wensen voor 2019? Wil je meer winnen, of wil je meer geluk hebben? Wat timmy111 ook wenste, het kwam onmiddellijk uit – op een reusachtige manier! Onze speler kon een waanzinnige winst van €102.089 binnenhalen, allemaal binnen één enkele sessie op diceslotspel Doubleplay Superbet. Wat een start van het nieuwe jaar!

Diceslotspellen vormen een bescheiden deel van het brede gamma dat goldenpalace.be aan casinospellen op goldenpalace.be. Deze spellen zijn daarom niet minder populair bij een toegewijde fanbase, die de simpelere stijl en duidelijke symbolen verkiest boven de visueel aantrekkelijke maar soms afleidende slotspellen van de volgende generatie. Onder deze spelers die onze diceslots appreciëren vinden we timmy111, wiens winsten vorige week hem tot het enige onderwerp in ons winnaarsoverzicht maken.

Het nieuwe jaar was amper bezig toen timmy111 een sessie op Doubleplay Superbet startte, een helder en kleurrijk diceslotspel met enkele fascinerende functies. Zoals de naam het zegt, is het spel een mix van twee aantrekkelijke functies: Doubleplay, dat grote wildvermenigvuldigers van 3, 6 of 9 toevoegt, en Superbet, dat regelt op hoeveel rollen deze wildvermenigvuldigers voorkomen (1, 3 of alle 5).

Voeg daaraan een inzetgrootte per beurt die gaat van €0,25 helemaal tot €300, en je hebt een spel met een geheel persoonlijke aanpak! timmy111 verstond dit helemaal, en met zijn eigen strategie wist hij een werkelijk epische winstreeks neer te zetten, waarna hij het spel verliet met zo maar even €102.089 in winst. Wat een buitengewoon vertoon van geluk!

Benieuwd of je ook wat geld kan verdienen zoals timmy111 dat deed met zijn geluksreeks? Dan geven we je de kans om het zelf te proberen – helemaal gratis! Schrijf je nu in als je dat nog niet deed, en we geven je een welkomstbonus van €5 om te starten. Als je nog extra voordelen wil, dan hebben we ook een bonus bij eerste storting van 100% - dat is tot €500 in bonus! Voel je het geluk al?


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx