Winnaars op sportweddenschappen maart 2020

23.03.2020

Ons ongelooflijke aanbod van sportweddenschappen oefent een grote aantrekkingskracht uit op heel wat slimme gokkers, die goed de risico’s weten in te schatten en er zo in slagen grote winsten te behalen. De voorbije week hadden we enkele spelers die de bijzondere noteringen echt wel te slim af waren en zelfs met de laagste inzet duizenden euro’s wisten te winnen. Benieuwd hoe ze erin slaagden om zo snel geld te verdienen? Lees er hier alles over en probeer het dan zelf ook eens uit!

Meer dan €2.000 voor Mkproduct

Eerst doen we onze hoed af voor onze speler Mkproduct. Met een 6-voudige multi-bet op een aantal minder bekende voetbalcompetities heeft onze speler een weddenschap van €25 omgezet in een dagontvangst van meer dan €2.000. In zijn multi-bet van 14 maart zaten 'Totaal minder dan’-weddenschappen op de Servische en Marokkaanse voetbalcompetitie, die allemaal juist bleken te zijn. Met enkele inzetten via ons sportboek wist Mkproduct op die manier €2.018,14 binnen te halen.

22-voudig succes voor murobek

Doorgaans is het een gevaarlijk idee om zoveel mogelijk kleine noteringen samen te brengen in een enorme multi-bet, want bij elke toevoeging neemt het risico toe. Eén verkeerde voorspelling kan de volledige weddenschap immers verpesten. Onze speler murobek besloot om slechts €25 in te zetten op een dergelijke weddenschap, met daarin een combinatie van lage noteringen op een grote verscheidenheid aan competities. Een berekend risico, want onze speler had alles juist en won €3.666,77. Mooi gespeeld!

Inzet van €0,50 brengt meer dan 700 keer op!

Als we spreken over het keren van kansen, kijk dan eens wat karen220974 met een inzet van slechts €0,50 heeft bereikt! Ze combineerde op 10 maart eenvoudige '1x2'-voorspellingen in een 11-voudige multi-bet op wedstrijden in de Europa League en Champions League. Een risicovolle keuze op uitwinst voor Shakhtar Donetsk tegen Wolfsburg @3.50 was slechts één van de risico’s die ze nam. Na afloop van de weddenschap had ze een bedrag van €364,44. Maak de rekening: dat is maar liefst 729 keer haar inzet. Proficiat, karen220974!


Archieven en ander nieuws