Winnaars van de Week 15 oktober: 37K gedeeld door onze grootste winnaars!

16.10.2018

Vorige week viel onze speler zimzim het meest op, met enkele verbijsterende winstreeksen op onze geprezen strategische dicespellen. Samen met onze andere spelers uit de top 3 vergaarde hij een nettowinst van meer dan €37.000! Benieuwd hoe ze deze grote winsten verzilverden? Lees dan verder en ontdek alles...

Onze strategische dicespellen, en meer bepaald die van beroemde aanbieder Airdice, komen regelmatig voor in onze winnaarsoverzichten. Wie heeft er nog niet gehoord van de grote winsten die we zagen op dicespelklassiekers als Diamond Double Wheel of Infinity Dice? Player zimzim was heel geïnteresseerd om zijn geluk te beproeven op deze spellen, en hij zag zijn geluk beloond met een totale winst van €18.283,80. Indrukwekkend! Winsten van €4.150 op Diamond Double Wheel en €8.815 op Infinity Dice waren de sleutel tot succes in zimzims enorme nettoweekwinsten.

Als we naar onze andere grote winnaars van de voorbije week kijken, dan vinden we speler OKEBOY met een winnende sessie van €10.875. Deze relatief recente speler, die pas enkele maanden terug registreerde, maakte zijn reuzewinst op een spel dat net zo recent is: Joker Gems. Het vernieuwende spel van aanbieder ELK Studios is snel aan het uitgroeien tot een nieuwe klassieker, dankzij zijn innovatieve gameplay waarin groepen van symbolen in de plaats van lijnen winsten maken, en zijn astronomische jackpots!

Dan is er nog onze laatste maar zeker niet de minste winnaar in onze grote lijst van recente winnaars: Taz2550, met een heel respectabele sessiewinst van €9.851,30. Taz2550 strandde op een haarlengte van 10K op hetzelfde spel als de speler die we net hiervoor roemden. Inderdaad: net als dat het geval was voor OKEBOY voor hem was het ook Joker Gems dat Taz2550 beloonde met een spectaculaire afsluiter van de week!

Met zo’n aanbod aan spellen op goldenpalace.be dat bovendien nog altijd groeit, is er altijd wel een nieuw spel dat opduikt in ons winnaarsnieuws! Zou jij het kunnen zijn die dan onderwerp is van onze winnaarsoverzichten? Je kan je geluk hier gratis beproeven, want nieuwe registraties krijgen een welkomstbonus van €5! Eerste stortingen worden beloond met een bonus van 100% dankzij GP500. Wie zegt er nu nee tegen een bonusbedrag tot €500?


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx