Winnaars van de Week 26 maart: timmy111 wint 21.000 op Energy Stars

27.03.2018

Hoewel we flink wat winsten met 4 cijfers zagen vorige week, is er één speler die er met hoofd en schouder bovenuit steekt: timmy111 won bijna €27.000, €21.000 daarvan op Energy Stars!

Energy Stars lijkt op het eerste zicht simpel genoeg: 5 rollen van 3 symbolen met een scattersymbool en een wildsymbool. Hoewel het spel de zaken dus niet onnodig moeilijk maakt, heeft het echter wel degelijk meer te bieden, zoals timmy111 snel ontdekte.

Het geheim zit in de wild-stersymbolen, die het spel zijn naam geven. Deze sterren zijn niet alleen vervangers van andere symbolen, ze betalen ook een flinke smak geld als je er een lijn mee kan maken. Ze kunnen ook twee of zelfs drie keer voorkomen op een enkele rol, wat werkelijk de meest energieke uitbetalingen toelaat!

Wil je de volgende ster bij goldenpalace.be worden? Energy Stars en honderden andere online casinospellen staan je op te wachten om ontdekt te worden! Als je een nieuwe speler bent, dan geven we je zelfs €5 om het gratis te proberen. We geven ook tot €500 bonus voor nieuwe spelers: gebruik gewoon code GP500 voor je eerste storting en we verdubbelen die!


Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx