Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn aicirtap50, Michael9 & Dounia1040!

08.01.2019

Met slimme weddenschappen op voetbal, basketbal en tennis hebben onze spelers ons deze week laten zien hoe we onze eigen vaardigheden kunnen verbeteren om groot geld te verdienen!

Zet laag in en win groot dankzij aantrekkelijke tennisaccumulatoren!

Eerst deze week is aicirtap50, die €15.000 won dankzij een reeks van winnende weddenschappen op de Hopman Cup!
 
Als het nieuwe jaar in Perth, Australië ergens mee geassocieerd wordt, is het wel de Hopman Cup. Dit unieke teamtoernooi laat mannen en vrouwen samen spelen en vormde zo de perfecte manier om het tennisseizoen 2019 van start te laten gaan. En daar was onze speler aicirtap50, die aanzienlijke winsten boekte met kleine meervoudige weddenschappen. Dankzij zo’n multibet van 4 wedstrijden, waarvan 3 in de Hopman Cup, met onder meer winst voor Groot-Brittannië tegen de VS (@3.65), en een inzet op een 'Gelijkspel' in de voetbalwedstrijd Villarreal - Real Madrid (@4.05) ontving onze speler €592 met een inzet van €7! Een andere succesvolle multibet van 4 wedstrijden, waaronder winst voor Griekenland tegen Zwitserland en Groot-Brittannië tegen de VS, bood onze speler als  gemiddelde odds @3.17 en leverde hem €915 op met een inzet van slechts €9! Met de Australian Open die volgende week van start gaat, heeft onze speler de winstgevendheid van de tennismarkt zeker bewezen!

Inzetten op gespreide punten levert speler bijna €8.000 op in de NBA!

Onze tweede winnaar is Michael9, die grote winsten behaalde met weddenschappen op de NBA!
 
Er is een grote verscheidenheid aan speciale weddenschappen in het basketbal, niet alleen wat betreft de score, maar ook de puntentotalen (zelfs binnen kwartieren) en nog veel meer. De NBA-wedstrijd tussen de Minnesota Timberwolves en de LA Lakers gaf onze speler de kans om zijn kennis te tonen met een weddenschap op Timberwolves Gespreide punten (-12,5) @3.35. Aangezien de Lakers hun sterspeler LeBron James misten wegens een blessure zag onze speler de kans op een grote winst voor Timberwolves toenemen, vooral door de vorm van Karl-Anthony Towns. De speler scoorde 28 punten en hielp de Timberwolves zo aan de overwinning met 108:86 (22 punten). In een soortgelijke strategie zette onze speler in op Washington Wizards Gespreide punten (-10,5) tegen de Atlanta Hawks @2.90. De Wizards zouden winnen met 114:98 (16 punten) en bezorgden Michael9 zo aan een winst van in totaal €7.911!

Leer hoe je het 'Cash Out'-weddenschapswapen in je voordeel kunt gebruiken!

Onze derde speler is Dounia1040, die ons het voordeel van de cash out-optie aantoonde door een totale winst van €6.457 veilig te stellen!
 
Dankzij de toegenomen beschikbaarheid van mobiel internet heb je met de optie ‘Cash Out’ de mogelijkheid binnen handbereik om ofwel je winst veilig te stellen of je verlies te beperken. Een multibet van 6 wedstrijden waarmee onze speler normaal de inzet 16 keer zou hebben terugverdiend werd gered door deze cashoutoptie. Onze speler had 5 van de 6 juiste selecties binnengehaald, waaronder overwinningen voor Manchester United (tegen Cardiff City) en Liverpool (tegen Wolves). Dounia1040 had ook een overwinning voor Real Madrid opgenomen in de uitwedstrijd tegen Villarreal in La Liga. Maar met Real Madrid uit vorm en de laatste tijd wisselvallig voelde onze speler het gevaar aankomen en besloot voor een cashout alvorens de wedstrijd begon. Dat bleek een briljante beslissing, want Real Madrid speelde 2-2 gelijk in Villarreal. In plaats van niets terug te krijgen, ontving onze speler nog altijd 7,5 keer de oorspronkelijke inzet, en zo bewees ze het grote voordeel van het gebruik van ‘Cash Out’!
 
En last but not least willen we dynamoliege feliciteren, die er dankzij de Hopman Cup in geslaagd is om inzet van slechts €1 om te zetten in een ontvangst van €512 ! Een multibet van 6 wedstrijden met winst voor Groot-Brittannië (tegen de VS) en Griekenland (tegen Zwitserland) en als gemiddelde winstkansen @2.86. Wat een resultaat!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx