Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn driesb, miami305 & Kenny_va!

21.05.2019

Met slimme inzetten op voetbal en tennis hebben onze spelers ons deze week laten zien hoe we onze eigen weddenschapskennis kunnen verbeteren om veel geld te verdienen!

Meer dan €10.000 winst dankzij JPL-playoffs!

Onze eerste winnaar is driesb, die dankzij zijn kennis van de JPL-playoffs een totale winst van €10.606 mee naar huis nam!
 
De laatste week van actie in de Belgische playoffs bood heel wat interessante wedmogelijkheden voor onze spelers. Na het behalen van hun eerste titel sinds 2011 was de laatste wedstrijd voor de Smurfen van KRC Genk geen prioriteit meer. Standard Luik was nog gemotiveerd om een goed resultaat te behalen met het oog op kwalificatie voor de Europa League. Met dit in het achterhoofd deed driesb een slimme inzet op ‘Gelijkspel’ met als hoge notering @3.75. Na een saaie 0-0 behaalde Standard Luik het punt dat nodig was om op als derde te eindigen! In Groep B zag onze speler ook een waarde in een thuisoverwinning van Zulte-Waregem tegen Union Saint-Gillis @2.85. Ook dit bleek weer een goede ingeving te zijn: Zulte-Waregem won nipt met 2-1 en hielp onze speler zo op weg naar een totale winst van €10.606!

Ontdek de beste gokwaarde met live inzetten op het tennis!

Onze tweede winnaar is miami305, die €6.567 verdiende dankzij de tennis- en voetbalmarkten!
 
Tijdens een live-tennistoernooi kunnen incidenten, het spelverloop of het weer in verschillende fases van de wedstrijd de kans op verschillende uitkomsten bepalen. Dit was zeker het geval in de wedstrijd tussen Roger Federer en Borna Coric tijdens de Italian Open. Nadat Federer de eerste set verloren had, begreep onze speler dat de kansen op een comeback van Federer gunstiger zouden zijn dan in het begin. Een live-inzet op Roger Federer bood in dit stadium een behoorlijke waarde @1.55. Nu Roland Garros dit weekend in Parijs van start gaat, is het moment ideaal om onderzoek te doen en je kansen op het kiezen van winnende selecties te vergroten. Miami305 deed ook enkele slimme inzetten op de voetbalmarkten, waaronder een liveweddenschap op 'Totalen Over 1,5' @1.75 tussen AC Milan en Frosinone.

Laatste kans om Kenny_va na te doen en grote winsten te behalen op de JPL-playoffs!

Onze derde winnaar is Kenny_va, die er eveneens in slaagde om €4.972 winst te boeken door te wedden op de Belgische JPL-playoffs!
 
Met opnieuw een boeiende campagne in België wisten veel spelers uitstekende gokwaardes te ontdekken in de laatste week. Kenny_va verwachtte een verrassing in de wedstrijd tussen RAFC en KAA Gent. Met de thuisploeg als favoriet verwachtte onze speler een verrassing van de Buffalo’s om een belangrijke overwinning te behalen. Met als notering @3.10 zette onze speler in op uitwinst en dat bleek een slimme zet, want Alexander Sørloth scoorde de winning goal in de laatste minuut! Vergeet niet dat kwalificatie voor de Europa League nog altijd op het spel staat voor de winnaar van de halve finale tussen KV Kortrijk en Charleroi op woensdag. Zondag staat de winnaar in de finale tegenover RAFC!
 
Een grote proficiat voor wineur die erin slaagde 39 keer zijn inzet terug te winnen met een accumulator van 5 wedstrijden. Daarin zaten overwinningen voor Charleroi (tegen Westerlo) en KAS Eupen (tegen Beerschot-Wilrijk), waardoor onze speler zijn inzet van €10 omzette in een ontvangst van €391!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!


Archieven en ander nieuws