Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn kenny_va, Julpaps en fremax04!

02.10.2018

Ontdek welke voorspellingsstrategieën onze topwinnaars verkiezen om hun winst te verhogen en tegelijk het risico te verminderen.

Verhoog je kansen op het vinden van value bets!

Onze eerste winnaar is kenny_va, die het meeste profiteerde van een overvolle voetbalweek, want hij nam in totaal meer dan €7.400 winst mee naar huis!
 
Value bets zijn een van de beste technieken om winst te maken. Een value bet is een weddenschap waarbij je denkt dat de kans dat een team wint groter is dan de odds suggereren. Het enige wat je moet doen is profiteren van de situatie. Onze eerste speler, kenny_va, slaagde er in om handig gebruik te maken van enkele mooie noteringen op wedstrijden in lagere voetbalafdelingen. In de wedstrijd tussen Vitoria en Botofogo van de Braziliaanse Serie A zag onze speler de aangeboden waarde op een overwinning voor de uitploeg @2,80. Een snelle blik op de vorm leerde dat Botofogo zijn vorige wedstrijd tegen America MG had gewonnen, terwijl Vitoria uit verloor tegen Ceara met 2-0. Gelukkig voor kenny_va loonde zijn slimme zet, want Botofogo won met 4-3. Hetzelfde idee leverde onze speler 2,5 keer zijn inzet op dankzij een 2-1 thuisoverwinning voor Atlético Bucaramanga tegen Millonarios in de Primera A van Colombia.

Live-rugbyweddenschappen leveren Julpaps netto hoge kansen op!

Onze tweede winnaar is Julpaps, die een aantal briljante liveweddenschappen op het rugby plaatste!

Noteringen zijn dynamisch bij liveweddenschappen: ze veranderen naarmate het verloop van de wedstrijd. Dat maakt het spannend om te wedden op een evenement dat je live volgt. Het live volgen van een wedstrijd geeft je meer kans om betere noteringen te vinden op het juiste moment. In de Rugby Union zorgde Otago vermoedelijk voor de verrassing van het seizoen in Nieuw-Zeeland door de tot dan ongeslagen competitieleider Auckland te verslaan met 31-26. Het maakte zo een einde aan zes overwinningen op rij van Auckland. Dit was bovendien nog maar de tweede overwinning van Otago in Eden Park in de afgelopen 42 jaar. Julpaps was zich hiervan bewust en zette live in toen hij de kans op een verrassing zag ontstaan. Naarmate de tijde vorderde, zette onze speler in op ‘Bij gelijkspel geen inzet: Otago' @3,45. Weddenschappen als deze leverden onze speler een zuivere winst op van €2.945. Bij rugbyweddenschappen zijn de markten met een hoge focus over het algemeen type ‘Scoort een try’, ‘Totalen’ en de outrightmarkt. Het kan een uitstekende bron van inkomsten zijn mits het juiste onderzoek!

Hoe maak je winst op de markt van ‘Totalen Over/Onder’!

Onze derde winnaar, fremax04, maakte €1.700 winst met een aantal slimme live-inzetten op de voetbalmarkt!

De markt van ‘Totalen Over/Onder’ gaat gewoon om het volgen van een voetbalwedstrijd en te voorspellen of het totale aantal doelpunten meer of minder dan een bepaald getal zal zijn. Fremax04 etaleerde zijn kennis na het vinden van een uitstekende waarde op de Serie A-wedstrijd tussen Fiorentina en Atalanta. Bij een stand van 0-0 tikte de wedstrijdklok, maar onze speler had nog altijd de indruk dat er doelpunten konden vallen in deze wedstrijd. Daarom zette hij in op 'Totalen Over: 1,5' met de hoge notering 4,05. De thuisploeg zou in de tweede helft twee keer scoren en zo de winst van onze speler verviervoudigen. In de Russische Nationale Liga zag onze speler in de wedstrijd tussen FC Luch en FC Tom Tomsk een andere mogelijkheid met aantrekkelijke notering op ’Totalen Over: 3,5’ @3,25. Het bleek dat onze speler ook hier het gelijk aan zijn kant had, want de wedstrijd eindigde op 2-2. We mogen gerust stellen dat weddenschappen op ‘Over/Onder’ erg populaire weddenschappen zijn, waarin sommige professionele gokkers zich gespecialiseerd hebben!

Twee ongelooflijke voorspellingen zorgden ervoor dat Priscilla2018 een inzet van €20 wist om te zetten in een winst van €1.874! Een overwinning voor Handball Wohlen tegen Solothurn (@10,50) in combinatie met winst voor Union Sint-Gillis tegen RSCA Anderlecht (@8,75) resulteerde erin dat onze speler haar ontvangst 93 keer kon vermenigvuldigen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx