Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn LUCPIERLOOT, thorsam1111 & ddavid93!

25.09.2018

Met strategische weddenschappen op de Premier League, Champions League en Europa League toonden onze spelers ons deze week hun vaardigheid om de beste weddenschapsnoteringen te vinden en mooie winsten te boeken!

Slimme strategie om de inzetwaarde van accumulators te verhogen!

Onze eerste winnaar is LUCPIERLOOT, die zijn winst wist te maximaliseren met een multibetstrategie op het voetbal!
 
De kansen op een gelijkspel zijn redelijk hoog en dat trekt tal van spelers aan die veel winst willen maken. Vaak zijn de noteringen hoger dan 3,40, waardoor je met een gepaste aanpak en kundig beheer een stabiele winst kan krijgen. In de multibet op 3 wedstrijden van LUCPIERLOOT zat er een ‘gelijkspel’ om de notering van de weddenschap te vergroten. De weddenschap omvatte winst voor Bayern München (tegen Benfica) en Sevilla (tegen Standard Luik), evenals een gelijkspel tussen West Ham en Chelsea. Aangezien Chelsea minder dan 48 uur eerder een wedstrijd in de Europa League moest afwerken en West Ham vorige week zijn eerste overwinning van het seizoen behaalde, kreeg een 'gelijkspel' @4,70 een hoge notering. Ook een multibet van 4 wedstrijden bevatte een inzet op een 'gelijkspel’ tussen Crystal Palace en Newcastle United (@3,45) om zo de winst van onze speler aanzienlijk te verhogen. Nog andere slimme inzetten als deze hielpen onze speler een totale winst van €12.105 op!

Mobiel wedden levert thorsam111 meer dan €8.000 winst op!

Onze tweede winnaar is thorsam1111, die via het mobiel weddenschapsplatform een aantal weloverwogen inzetten plaatste op het voetbal!
 
De voordelen van het gebruik van je mobiele apparaat om weddenschappen te plaatsen, is ideaal voor veel van onze spelers, omdat het hen in staat stelt op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het maakt bovendien liveweddenschappen toegankelijker en je kunt gemakkelijker kiezen voor de cashoutoptie! In de Europa League-wedstrijd tussen het Spaanse Sevilla en het Belgische Standard Luik ontdekte onze speler een hoge notering. Met een vlot scorende thuisploeg koos thorsam1111 voor een inzet op ‘Totalen Over 5,5’ @3,15. De wedstrijd eindigde op 5-1 voor Sevilla, wat onze speler een mooie winst opleverde. Met een andere succesvolle inzet op 'Totalen 1ste Helft Over 1,5' in de wedstrijd tussen Goias GO en Ponte Preta SP in de Braziliaanse Serie B wist onze speler zijn winst meer dan te verdubbelen @2,10. Soms is het volgen van een wedstrijd, zelfs al is het maar een paar minuten voordat je besluit waarop in te zetten, belangrijker dan uren van onderzoek en statistieken! Live mobiel wedden leverde onze speler een totale winst op van €8.139!

Ontdek aantrekkelijke weddenschapswaarden op de Champions League en Europa League!

Onze derde winnaar is ddavid93, die €4.975 verdiende dankzij de Champions League en Europa League!
 
Bij de strategie van meervoudige weddenschappen is het raadzaam om alleen te wedden op evenementen waarmee je vertrouwd bent, omdat daardoor je winstkansen toenemen en je onnodig verlies vermijdt. Met de start van de Champions League en de Europa League maakten onze spelers veel gebruik van hun mobiele apparaat. In een selectie van 4 weddenschappen voorspelde ddavid93 correct 4 uitwedstrijden en vertienvoudigde hij zijn originele inzet. Winst voor Manchester United (tegen Young Boys), Juventus (tegen Valencia), Bayern München (tegen Benfica) en Chelsea (tegen PAOK) bood een gemiddelde notering @1,77. Dit geeft aan welke inzetwaarden beschikbaar zijn wanneer grote favorieten tegen kleinere ploegen spelen. Het voordeel van je mobiele apparaat om weddenschappen te plaatsen, is ideaal voor veel van onze spelers, omdat het hen in staat stelt op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het maakt bovendien liveweddenschappen toegankelijker en je kunt gemakkelijker kiezen voor de cashoutoptie!
 
Hoe zet je een inzet van €3 om in een winst van €376? Een voetbalaccumulator van 5 wedstrijden in de groepsfase van de Champions League, waaronder winst voor Lyon tegen Manchester City @13,75, leverde Noisetif 125 keer zijn originele inzet op!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx