Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn PGEMOETS07, yveshenotaux en Michot17!

02.04.2019

Met slimme inzetten op de JPL play-offs en NHL hebben onze spelers ons deze week getoond hoe we onze eigen strategieën kunnen verbeteren om veel winst te maken!

Zet in en win op de komende NHL-play-offs!

Onze eerste winnaar is PGEMOETS07, die bijna €4.520 won dankzij uitstekende inzetwaardes op het ijshockey!

De NHL is de meest vooraanstaande hockeycompetitie ter wereld, wat het een boeiende sport maakt voor spelers die zich ervoor interesseren en er kennis van hebben. De San Jose Sharks en de Vegas Golden Knights verkeerden allebei in slechte vorm toen beide teams het vorige week tegen elkaar opnamen. Met defensieve problemen aan beide kanten, koos PGEMOETS07 voor een live inzet op 'Totalen Over: 5' met als mooie notering @2.35. De wedstrijd eindigde op 4-3, waardoor onze speler zijn winst meer dan verdubbelde. Het kennen van de doelpuntenstatistieken opent een rijke keuze aan markten. Omdat beide teams vlot en relatief veel scoren, is er bij beide teams een goede kans dat ze één, twee, drie, vier, vijf of meer doelpunten scoren in een wedstrijd. Met het einde van het reguliere seizoen in aantocht bieden de komende NHL play-offs een andere dimensie aan weddenschappen hier!

Vind de beste inzetwaarde met live inzetten!

Onze tweede winnaar is yveshenrotaux, die €3.518 terugkreeg met slimme inzetten op verschillende voetbalmarkten!

De JPL play-offs zijn van start gegaan en veel van onze spelers waren succesvol met hun weddenschappen op deze Belgische topcompetitie. De wedstrijd tussen leider KRC Genk, dat op zoek is naar een eerste titel sinds 2011, en RSC Anderlecht bood tal van opties. yveshenrotaux zag met succes een mogelijkheid op thuiswinst @1.75, want het werd een eenrichtingswedstrijd waarin Genk vlot won met 3-0. Daarnaast had onze speler succes met een multibet op grote favorieten. Met de verwachting van gemakkelijke winst voor zowel Real Madrid (tegen Huesca) en PSG (tegen Toulouse) waren de odds voor aanvang van de wedstrijd laag. Maar naarmate de wedstrijd vorderde, hadden beide ploegen het moeilijk om hun respectieve tegenstanders uit verband te spelen. Daardoor wijzigden de odds en besloot onze speler om dubbel in te zetten op winst. Zo slaagde hij erin zijn oorspronkelijke inzet met 4,5 te vermenigvuldigen.

Ontdek hoe Michot17 zijn banksaldo met bijna €3.000 verhoogde!

Onze derde winnaar is Michot17, die van voetbalkennis blijk gaf met een aantal succesvolle voorspellingen!

Nog een speler met succes op de JPL-play-offs was Michot17. In de wedstrijd tussen Standard Luik en RAFC dacht onze speler dat een inzet op thuiswinst voor de Rouches @2.03 wel succesvol zou kunnen zijn. Ondanks de 0-1 achterstand wist de thuisploeg de wedstrijd nog om te keren en haar fans een delirium te bezorgen met 3-1 winst. Daarnaast had onze speler succes met de Engelse Premier League, altijd al een populaire markt om op te wedden. Een weddenschap op winst voor favoriet Chelsea tegen het met degradatie bedreigde Cardiff City leek een gokje waard @1.65. De Blues behaalden een controversiële overwinning met 2-1, wat onze speler een totale winst van €2.915 opleverde!

Tot slot willen we nog Mikey71 in de schijnwerpers zetten. Hij slaagde erin zijn inzet van €30 om te zetten in een ontvangst van €2.862, dankzij een spectaculaire multi-bet van 6 wedstrijden! De selectie omvatte winst voor Chelsea (tegen Cardiff), Nice (tegen Dijon) en Schalke (tegen Hannover) met als gemiddelde notering @2.23. Waar een mens van kan dromen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx