Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn Pykalisto, Dennis1994 & Mjohn79!

04.12.2018

We kregen deze week meer dan genoeg interessante weddenschappen om te ontleden. Onze topspelers lieten ons zien hoe we onze eigen vaardigheden kunnen verbeteren om grote bedragen te verdienen met voetbal en basketbal!

Aantrekkelijke weddenschapswaarde in Belgische reservecompetitie!

Onze eerste winnaar is Pykalisto, die meer dan €4.420 won met een aantal slimme voetbalvoorspellingen op de Belgische reservecompetitie!

Zoeken naar inzetwaardes buiten de topvoetbalcompetities kan vaak een goede manier zijn om noteringen te vinden waar anderen niet naar op zoek zijn. Het kan moeilijk zijn om relevante en nuttige informatie te vinden over kleinere voetbaldivisies, wat betekent dat een speler met het juiste oog en kennis kan profiteren en mooie waardes kan ontdekken. Pykalisto maakte bijvoorbeeld een aantal gedurfde weddenschappen op de Belgische reservecompetitie. Een multibet op 3 wedstrijden met overwinningen voor Cercle Brugge, Lokeren en Waasland-Beveren hielp om het rendement van onze speler 17,6 keer te vermenigvuldigen. Het gemiddelde van de noteringen op de drie wedstrijden bedroeg @2.68. Onze speler maakte ook een slimme keuze met 2 uitoverwinningen voor FC Eindhoven en Cercle Brugge en wist zijn winst zo met factor 10 te vermenigvuldigen. Zoals je merkt, zijn er veel interessante competities te ontdekken, en dit kan wel eens de sleutel zijn om je winst te verhogen!

Een slam dunk voor Dennis1994 deze week dankzij NBA-weddenschappen!

Onze tweede winnaar is Dennis1994, die zich richtte op de NBA om een mooie winst te maken.

Een “end-to-end”-speelstijl en hoge scores maken het basketbal tot een erg boeiende sport voor zowel fans als gokkers. Het geheim van succes bij basketbalweddenschappen is het vinden van waarde en het maximaliseren van je weddenschappen wanneer de waarde het hoogst is. Dennis1994 was in staat om een aantal uitstekende liveweddenschappen te vinden, die hem een totale winst van €3.942 opleverden. Naarmate de tijd wegtikte in de wedstrijd tussen Utah Jazz en Indiana Pacers, zette Dennis1994 in op ‘Totalen Over 205,5' @1.75. Gelukkig voor onze speler werd er nog meer gescoord en eindigde de wedstrijd op 88-121 (209 in totaal) zodat onze speler de winst kon boeken. Een soortgelijke inzet op de wedstrijd tussen Warriors - Magic bracht gelijkaardige resultaten waarbij onze speler het belang van timing aantoonde bij het plaatsen van lucratieve weddenschappen. Deze slimme weddenschappen op basketbalmarkten leverden onze speler een totale winst op van €3.942!

Champions League en Europa League bieden volop mogelijkheden voor succes!

Onze derde winnaar is Mjohn79, die meer dan €3.700 winst maakte met aantal geslaagde voorspellingen op de Champions League en Europa League!

Speeldag 5 van de Champions League en Europa League gaf wedders opnieuw de kans om wat cash te verdienen midden in de week. Mjohn79 voelde aan dat er een aantal verrassende resultaten op til waren en plaatste enkele interessante weddenschappen. Hij slaagde erin om zijn winst te vermenigvuldigen met 5 dankzij een slimme voorspelling op winst voor Viktoria Plzeň tegen CSKA Moskou in groep G van de Champions League. Ook in de Europa League-wedstrijd tussen Standard Luik en Sevilla zag Mjohn79 een verrassing aankomen en zette hij in op winst voor de Belgische ploeg @4.60. Dat bleek een uitstekende zet, want met een doelpunt van Moussa Djenepo behaalde Standard een memorabele 1-0-overwinning in Groep J. Onze speler zette ook in op de Premier League met een correcte voorspelling op winst voor Arsenal tegen rivaal Spurs met als notering @2.60.

Een briljante multibet van 9 wedstrijden, met een mix van wedstrijden uit de Champions League en de Engelse competitie volstond om olivierx94’s inzet van €10 om te zetten in een ontvangst van €1.037. Winst voor Juventus (tegen Valencia), Bayern München (tegen Benfica) en Leeds United (tegen Reading) werden allemaal opgenomen in deze sensationele succesvolle weddenschap met als gemiddelde notering @1.71!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx