Winnaars van de week: onze drie topwinnaars deze week zijn thorsam1111, Ruben1996 & ronyghijsens!

07.08.2018

Door slim in te zetten op de verschillende voetbalmarkten toonden onze spelers ons deze week hoe we onze eigen wedvaardigheden kunnen verbeteren en op die manier veel geld verdienen!

Live voetbalweddenschappen verhogen je kans op winst!

Onze eerste winnaar is thorsam1111, die €7.580 verdiende met een aantal slimme, strategische weddenschappen!
 
Belangrijk om te onthouden bij een live sportevenement is dat gebeurtenissen, het verloop van de wedstrijd en het weer in verschillende stadia van het treffen het resultaat kunnen beïnvloeden. Dat wordt vervolgens weerspiegeld in de live odds. thorsam1111 deed met zijn mobiele apparaat een aantal slimme inzetten op een verscheidenheid van voetbalcompetities, waaronder het kampioenschap in Kroatië. Met een liveweddenschap op 'Totalen (1e helft): Over 1,5' in de wedstrijd tussen NK Osijek en NK Rudes slaagde onze speler erin zijn oorspronkelijke inzet 3,45 terug te verdienen. Onze speler zag ook kans in de U23-wedstrijd tussen Vietnam en Palestina met een inzet op 'Totalen (1e helft): Over 1,5' met als notering @3,30. De voordelen van een mobiele toestel om weddenschappen te doen zijn gekend: het is ideaal voor veel van onze spelers, omdat het hen in staat stelt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, het liveweddenschappen toegankelijker maakt en de mogelijkheid om uit te cashen makkelijker maakt!

Met de juiste kennis veel geld te winnen via inzetten op 'Gelijkspel'!

Onze tweede winnaar is Ruben 1996, die €6.255 won met enkele weloverwogen inzetten op gelijkspel!
 
Onderzoek naar de vorm, blessures of schorsingen, en onderlinge wedstrijden kan je helpen een idee te krijgen van hoe een wedstrijd zal eindigen. Ruben1996 profiteerde maximaal van deze kennis om met succes in te zetten op 3 gelijke spelen in de Jupiler Pro League. Elke keuze bevatte twee ploegen die op papier enigzins gelijkwaardig waren, met als gemiddelde notering @3,95. Onze speler kreeg zo een uitstekende waarde. Statistisch gezien eindigen voetbalwedstrijden met weinig doelpunten vaker op een gelijkspel. Bij deze wedstrijden waren RAFC tegen KV Kortrijk (0-0) en KRC Genk tegen STVV (1-1). De reden voor de populariteit van weddenschappen op 'gelijkspel' is logisch: het biedt doorgaans vrij hoge kansen! Met de start van het Premier League-seizoen dit weekend ontdek je misschien enkele wedstrijden die mogelijk op een gelijkspel kunnen eindigen en je rendement aanzienlijk zullen verhogen!

Hoe je winst verhogen met inzetten op gelijkspel!

Onze derde winnaar is ronyghijsens, die de strategie van onze vorige spelers volgde en zich concentreerde op de markt van het 'Gelijkspel'!
 
De reden voor de populariteit van weddenschappen op 'Gelijkspel' spreekt voor zich: het biedt de gokkers meestal een hoge notering. Zoals we eerder zagen, kan een gelijkspel waar voor je geld betekenen als een of beide teams moeilijk tot scoren komen. Het is ook het vermelden waard dat bij twee gelijkwaardige teams de kans groter is dan ze elkaar in evenwicht zullen houden. In de JPL-wedstrijd tussen KAA Gent en Zulte-Waregem was het de moeite waard om de resultaten van wedstrijddag 1 te bekijken om te zien hoe deze teams zouden presteren op wedstrijddag 2. Zulte-Waregem had thuis 2-2 gelijkgespeeld tegen Waasland-Beveren, terwijl Gent met 3-2 verloor van Standard Luik. Dit suggereerde een reactie van beide ploegen op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Een gesloten, tactische wedstrijd eindigde op 1-1 en leverde ronyghijsens 4,05 keer zijn inzet op. Een fantastische week van weddenschappen eindigde met een totale winst van €2.745 voor onze speler!
 
Met een sensationele accumulator van 24 wedstrijden in de kwalificatiefase van de UEFA Europa League slaagde Adri2912 erin zijn inzet van €10 om te zetten in een opbrengst van €307. Onze speler koos voor de markt van ‘Geen tegendoelpunt thuis/uit: Nee' met als gemiddelde notering slechts @1,11!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws