Winnaars van de week: onze drie topwinnaars van de week zijn Brandio997, Kevoto and Alisch0103!

05.02.2019

Ontdek aan welke weddenschapsstrategieën onze topwinnaars de voorkeur geven om hun winsten te verhogen en tegelijkertijd het risico te verminderen.

Slim inzetten op ‘Gelijkspel’ levert grote winst op voor Brandio997! 

Onze eerste winnaar is Brandio997, die het meest profiteerde van een week vol voetbal door er ruim €8.000 winst mee te boeken!
 
De verleiding om te kiezen voor ‘Gelijkspel’ in het voetbal is logisch, aangezien de hogere waardes in een sport met drie mogelijke resultaten: winst, verlies of gelijkspel. Beseffen dat twee teams van vergelijkbaar niveau elkaar wellicht in evenwicht zullen houden, kan nuttig zijn bij het kiezen van de juiste wedstrijden. In dit geval zag Brandio997 de mogelijkheid van een gelijkspel in de Bundesliga-wedstrijd tussen Stuttgart en Freiburg. Met beide ploegen in de onderste helft van de tabel, nam de kans op een gesloten wedstrijd toe. De wedstrijd eindigde op 2-2 en leverde onze speler 3,35 keer zijn oorspronkelijke inzet op. De wedstrijd tussen twee teams die strijden voor een Champions League-ticket in de Serie A leverde onze speler nog een winnend 'Gelijkspel' op - AS Roma en AC Milan speelden 1-1 gelijk - waarmee onze speler zijn inzet zag vermenigvuldigd met 3,6. 

Garandeer hogere noteringen met multibets op het voetbal! 

Onze volgende winnaars is Kevoto, die een mooie winst maakte dankzij het multibetsysteem!
 
Een selectie van 3 wedstrijden in de Belgische Pro League voor reserveploegen volstond om de inzet van €50 van onze speler om te zetten in een winst van €1.083! Winst voor KRC Genk (tegen Antwerp), Royal Charleroi (tegen Oostende) en Zulte-Waregem (tegen STVV) leverde Kevoto 21 keer zijn oorspronkelijke inzet op. Meer van dergelijke weddenschappen zouden onze speler helpen aan een totale winst van €3.974. De juiste strategie en het kiezen van slimme accumulatoren met uitstekende noteringen is de perfecte manier om grote winst te maken met relatief lage inzetten.

Verhoog je kansen op het vinden van value betting!

Onze derde winnaars is Alisch0103, die winst wist te maken met voetbalvoorspellingen!
 
Nog een speler die profiteerde van voetbalweddenschappen is Alisch0103, die profiteerde van uitstekende waardenoteringen om een totale winst van €3.400 te behalen. Value betting is een van de beste technieken om winst te maken. Een value bet is een weddenschap waarbij je gelooft dat de kans dat een team wint hoger is dan de odds suggereren. Het enige wat je moet doen is profiteren van de situatie! Een thuisoverwinning met 4-0 voor Huesca tegen Real Valladolid in La Liga leverde onze speler een mooie overwinning @2.25 op. Ook de wedstrijd in de Premier League tussen Southampton en Crystal Palace bood een kans tussen twee evenwaardige ploegen. Onze speler besloot in te zetten op een 'Gelijkspel' tussen deze twee ploegen. De wedstrijd eindigde op 1-1 en leverde onze speler 3,35 keer zijn oorspronkelijke inzet op!
 
Een grote proficiat nog voor luckyShane, die €1.278 ontving met een multibet van €10 op 6 wedstrijden. Een combinatie van ‘Beide Teams Scoren’ en ‘Dubbele Kans’ volstond om de inzet 127 keer terug te verdienen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws