Winnaars van de week: onze drie topwinnaars van de week zijn Karlit007, IllyFly8 en jellertwil!

16.04.2019

Met grote weddenschappen op het voetbal en tennis toonden onze spelers deze week hun winnende weddenschapsstrategieën op de beste manier!

Zet met multibets op het voetbal een kleine inzet om in een enorme winst!

Onze eerste winnaar is Karlit007, die met enkele kleine multibets meer dan €2.800 op zak kon steken!

Vroeger wachtte je bij het plaatsen van een weddenschap tot aan het einde van de wedstrijd, de game of het toernooi waarna je gewoon wist of je had gewonnen of verloren, maar met ‘cash out’ hebben onze spelers ook een andere optie. In dit geval plaatste Karlit007 een inzet van €15 op een multibet van 21 wedstrijden met onder meer winst voor Liverpool (tegen Porto), Chelsea (tegen West Ham) en Borussia Dortmund (tegen Mainz). De gemiddelde odds bedroegen slechts @1.24 en onze speler koos voor de grote favorieten. Toen de resultaten binnenkwamen, besloot onze speler zichzelf te verzekeren van een mooie winst van €776. ‘Cash out’ stelt spelers in staat hun winst veilig te stellen of hun verliezen te minimaliseren voordat de scheidsrechter het laatste fluitsignaal geeft. Een gelijkaardige multibet bleek ook een succes voor onze speler: een inzet van €10 werd omgezet in een sensationele opbrengst van €2.828. Geweldig gespeeld!

Onderzoek is de sleutel bij het kiezen van de juiste inzet op ‘gelijkspel’!

Onze tweede winnaar is IllyFy8, die van een gedegen weddenschapsinzicht getuigde met uitstekende inzetten op gelijkspel!

Wedden op een gelijkspel is altijd een verleidelijke inzetoptie voor onze spelers. Het grootste voordeel van inzetten op een gelijkspel zijn de hoge gemiddelde odds van @3.00 tot @3.80 of zelfs hoger. Onze speler haalde het maximum uit het aanbod in de wedstrijden tussen Albacete Balompie - Elche @3.15 en Numancia - RCD Mallorca @3.00 in de Spaanse twee klasse. Het is in dat geval zinvol om na te gaan hoeveel gelijke spelen er in een competitie zijn, hoe waarschijnlijk die zijn, wat het aantal wedstrijden in de competitie is en welke teams erin spelen. De Spaanse tweede klasse heeft met 29% een van de hoogste percentages wat betreft gelijke spelen (in de Premier League is dat 25%). Beide wedstrijden waarop IllyFy8 inzette, eindigden op 1-1. Dat leverde onze speler een totale winst op van €2.612!

Hier ontdek je waarom het momentum zo'n belangrijke rol speelt bij live tennisweddenschappen!

Onze derde winnaar is jellertwil, die erin slaagde een grote waarde te vinden op live tennis markten!

Livetennisweddenschappen zijn altijd al een populaire markt geweest. Als je het juiste moment uitkiest, kunnen ze zeer lucratief zijn. In het WTA-toernooi in Bogota voorspelde onze speler correct de 2-0 eindscore in het dubbelspel tussen Zoe Hives & Astra Sharma tegen Hayley Carter & Ena Sibahara @1.75. In tenniswedstrijden verschuift het momentum vaak en een goede timing is dan cruciaal. Het kan gaan om een punt, een game of gewoon een speler die te zelfgenoegzaam speelt en begint te twijfelen terwijl de tegenstander terugvecht. Dat kunnen zien wanneer je een wedstrijd live volgt, is de sleutel tot het vinden van hogere noteringen bij tenniswedstrijden. Uiteindelijk behaalde jellertwil een totale winst van €2.199!

De JPL play-offs zijn in volle gang, dus kunnen we niet weggaan zonder de sensationele voorspelling van Aurore20 op 6 wedstrijden te vermelden. Die bracht €453 op met een inzet van €5. De multibet omvatte overwinningen voor STVV (tegen Oostende), Genk (tegen Club Brugge) en Antwerp (tegen KAA Gent) en leverde onze scherpe speler 90 keer de oorspronkelijke inzet op!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws