Winnaars van de week: onze drie topwinnaars van de week zijn LC100, Rose1910 & Adibou!

13.11.2018

Met geweldige inzetten op het voetbal bewezen onze spelers deze week hun gedegen kennis van winnende weddenschapsstrategieën!

Manchester Derby levert speler € 5.300 op!

Onze eerste winnaar is LC100, die een uitstekende notering ontdekte op thuisfavorieten in verschillende voetbalcompetities!
 
Succesvolle spelers zijn diegenen die goed zijn in het ontdekken van waardevolle weddenschappen, om deze vervolgens met geduld te koppelen aan een goed inzetplan om het beste uit de weddenschap te halen. In het voetbal valt het op dat veel ploegen thuis doorgaans beter presteren dan in uitwedstrijden of op neutraal terrein. LC100 won ruim € 5.300 door in te zetten op een reeks wedstrijden met deze strategie van winst voor de thuisploeg. Onze speler koos in de Manchester Derby voor winst voor Manchester City @ 1,40, een mooie notering gezien de indrukwekkende competitiestart van de ploeg van Pep Guardiola. De wedstrijd eindigde op 3-1 en leverde onze speler zo een gemakkelijke winst op. Een andere slimme inzet was er in de Champions League met thuiswinst voor Valencia tegen Young Boys @1,55. Met een gelijkaardige inzet op thuiswinst voor Schalke 04 tegen Galatasaray @1,55 wist onze speler zijn winst nog meer te verhogen, want de Duitse ploeg haalde het vlot met 2-0.

Verhoog de odds en winsten met slimme meervoudige weddenschappen!

Onze tweede winnaar is Rose1910, die een totale winst wist op te drijven met scherpe multi-betweddenschappen!
 
In een meervoudige voetbalweddenschap worden een aantal enkele weddenschappen gecombineerd, waarbij de winst van de eerste bovenop de tweede komt en zo door. Als de meervoudige inzet succesvol is, wordt de winst bij elke inzet exponentieel groter. Rose1910 koos voor een briljante multi-bet van 5 wedstrijden in de Champions League, Europa League, Serie A en Bundesliga. De winst werd onder meer behaald dankzij het gelijkspel tussen Benfica en Ajax @3,55, dat de gemiddelde odds van onze speler aanzienlijk verhoogde. Met gelijkaardige meervoudige weddenschappen won onze speler in totaal € 4.988! Het voordeel van een meervoudige inzet op het voetbal is dat het mogelijk is om veel winst te halen met een kleine inzet. In tegenstelling tot gewone enkelvoudige weddenschappen, waar je veel moet inzetten om vlugge winsten te maken, kan een succesvolle meervoudige voetbalweddenschap grote winsten opleveren met een kleinere inzet. Dit is waarom multi-bets op het voetbal zo populair zijn bij spelers die een gokje willen wagen.

Adibou neemt meer dan € 3.000 mee naar huis dankzij de Champions League en Europa League!

Onze derde winnaar is Adibou, die zich richtte op de grote Europese toernooien om in totaal meer dan € 3.400 winst te boeken!
 
Als Europa’s grootste voetbaltoernooien trekken de Champions League en de Europa League zowel sporadische gokkers als beroepsgokkers aan. Door goed op de hoogte te zijn van de context van de groepsfasewedstrijden, kan je de beste noteringen ontdekken. Als we een blik werpen op Adibou, zien we dat hij waarde zag in de wedstrijd tussen Valencia en Young Boys in Groep H. Onze speler zette in op winst voor Valencia @1,55. Dat bleek een slimme zet, want de wedstrijd eindigde op 3-1. In de Europa League zette onze speler in de wedstrijd tussen Glasgow Celtic en RB Leipzig in op winst voor Celtic @1,90, omdat deze ploeg in eigen huis moeilijk te kloppen is. Dankzij de 2-1 overwinning van de spelers van Brendan Rodger verdiende onze speler in totaal € 3.434!
 
Met een sensationele multi-bet op 7 wedstrijden in de groepsfase van de Europa League wist SmetsKristof een inzet van € 20 om te zetten in een geweldige winst van € 964! Onze speler koos voor 7 thuisoverwinningen met onder meer winst voor Fenerbahçe tegen RSC Anderlecht met als gemiddelde notering @1,76. Een heerlijke manier om het weekend in te zetten!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx