Winnaars van de week: onze drie topwinnaars van de week zijn PGEMOETS07, Bubek25 & tomhol73

09.04.2019

Met uitstekende inzetten op verschillende markten toonden onze spelers ons deze week hoe we onze eigen vaardigheden kunnen verbeteren en om veel geld te verdienen!

Ontgrendel grote inzetwaarde met spannende NFL-play-offs!

Onze eerste winnaar is PGEMOETS07, die bijna €8.500 won met slimme weddenschappen op de NHL!

Voor de tweede week op rij toonde PGEMOETS07 hoe er winst kan worden gemaakt met weddenschappen op de hoogste klasse van het ijshockey. De wedstrijd tussen Los Angeles Kings en de Vegas Golden Knights bood veel kansen op winst, vooral voor degenen die onderzoek deden naar beide teams. Daaruit zou blijken hoe Golden Knights zes van zijn laatste zeven wedstrijden had verloren. Met dat in het achterhoofd zag onze speler een kans op 'Totalen Over 4' en 'Totalen Over 5' om zijn winst te verhogen. Mensen op zoek naar waarde op de markt van totalen zouden moeten verwijzen naar doelpunten per wedstrijdstatistieken om je kansen op een correcte selectie te vergroten. De play-offs van de Stanley Cup 2019 gaan woensdag 10 april van start en bieden een geweldige kans voor gokkers om in te zetten op een onderschatte sport...

Een voltreffer voor Bubek25 met een winst van €4.000!

Onze tweede winnaar is Bubek25, die liet zien hoe hij €3.896 won op de basketbalmarkt.

Als een van de meest populaire sporten om op te wedden wordt er al jarenlang geld verdiend met het basketbal en dat zal niet vlug veranderen. In Tsjechië zag onze speler waarde op de wedstrijd tussen SKB Zlin en Sokol Pisek. Bubek25 zette in op 'Handicap Sokol Pisek (-16,5)' @2.55. Dit betekende dat Sokol Pisek met minstens 17 punten voorsprong moest winnen als onze speler winst wilde maken. Gelukkig voor onze speler eindigde de wedstrijd met een vlotte overwinning voor de favoriet Sokol Pisek 56:80 (24 punten). Trends kunnen zeer nuttig zijn, maar tegelijkertijd zeer misleidend. Als je alleen maar kijkt naar de trends van een team, zonder te kijken naar blessures of aantal rustdagen, zal je uiteindelijk veel slechte weddenschappen doen. Fans van de NBA zullen blij zijn met de start van de spannende NBA play-offs dit weekend!

Meer basketbalweddenschappen blijkt slimme keuze voor tomhol73!

Onze derde winnaar is tomhol73, die net als Bubek25 succesvol was en €3.894 mee naar huis wist te nemen!

Onze speler zette een groot deel van zijn geld in op dezelfde wedstrijd: SKB Zlin en Sokol Pisek in Tsjechië. Tomhol73 zag waarde op 'Handicap Sokol Pisek' om zijn winst met 2,79 keer te vermenigvuldigen. Er zijn vandaag de dag veel gegevens beschikbaar die je kunnen leiden naar een meer succesvolle voorspellingsstrategie op het basketbal. In de NBA, bijvoorbeeld, verloren teams met winnende records op de tweede avond van opeenvolgende wedstrijden 5% meer dan hun gemiddelde terwijl teams met verliesrecords op de tweede avond van opeenvolgende wedstrijden 11% vaker dan gebruikelijk verloren. Dergelijke statistieken kunnen je helpen om voorzichtiger te zijn bij het maken van je selecties in het basketbal.
Een sensationele multibet van 6 wedstrijden op de JPL play-offs volstond voor aurore20 om een lage inzet van €5 om te zetten in een ontvangst van €1.011! De weddenschap omvatte onder meer winst voor Genk (tegen Gent), Kortrijk (tegen Zulte-Waregem) en een gelijkspel tussen Westerlo en STVV. Gewoon om je te tonen dat je geen grote bedragen hoeft in te zetten om veel winst te maken!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws