Winnaars van de week: onze drie topwinnaars van de week zijn rosamendes, Jiphoekstra en poorsabine!

12.03.2019

Met strategische inzetten op verschillende markten, waaronder basketbal en voetbal, hebben onze spelers ons getoond hoe we onze eigen vaardigheden kunnen verbeteren om grote winst te maken!

Alleen maar winst voor rosamendes deze week!

Onze eerste winnaar is rosamendes, die meer dan €7.000 won dankzij slimme point spreads op het basketbal!
 
Wedden op het basketbal biedt een hoge kans op winst voor degenen die weten hoe ze te werk moeten gaan in dit bijzondere wedlandschap. Een puntenspreiding of ‘Punten Spread’ is een weddenschap waarbij je wedt welk team beter gaat presteren dan de verwachte prestatie. Met een dubbele inzet voorafgaand aan de wedstrijd wist rosamendes hier de inzet 2,7 keer te vermenigvuldigen. De weddenschap omvatte 'Punten Spread: Boston Celtics (+6,5)' tegen het beste team in de NBA, de Golden State Warriors, en 'Punten Spread: Goyang Orions (-4,5)’ tegen Samsung Thunders. Deze strategie bleek zeer winstgevend voor onze speler, want ze maakte opnieuw een succesvolle dubbele inzet op 'Punten Spread: Oklahoma City Thunder (-1,5)’ tegen Portland Trail Blazers en ‘Punten Spread: Saint Peters Peacocks (-2,5)' tegen Marist Red Foxes, wat een gecombineerde notering @6.37 gaf. Een end-to-end-speelstijl en hoge scores maken basketbal spannend voor zowel fans als wedders.

Zet een inzet van €25 om in een opbrengst van €4.220 met multibets op het tennis!

Onze tweede winnaar is Jiphoekstra, die een grote winst wist te boeken met een aantal kleine inzetten op tennistoernooien!
 
Tennis biedt een grotere variatie aan schommelingen en markten dan bijna alle andere sporten, maar als je de winst wilt maximaliseren en de risico's minimaliseren, moet je een strikte weddenschapsstrategie volgen. In dit geval ontdekte Jiphoekstra noteringen die hij combineerde tot één multibet om zo zijn winst aanzienlijk te verhogen. Een multibet van 4 wedstrijden met winst voor Pedro Martinez (tegen Carlos Taberner), Raphael Baltensperger (tegen Liam Caruana), Lina Glusko (tegen Julia Elbaba) en Tung-Lin Wu (tegen Facundo Bagnis) volstond om een inzet van €25 om te zetten in een ontvangst van €4.220! Met de gemiddelde odds @3.61 wist onze speler zijn oorspronkelijke inzet 168 keer te vermenigvuldigen. Onze speler koos ook met succes voor de cashoutoptie en ontving zo €330 met een inzet van €10 op winst voor Lamine Ouahab (tegen Tiago Cacao) en Marek Semjan (tegen Marat Deviatiarov). Uiteindelijk behaalde onze speler een totale winst van €5.407!

Populaire ‘Gelijkspel’-strategie blijkt erg lucratief!

Onze derde winnaar is poorsabine, die opnieuw uitpakte met winst met de strategie van inzetten op ‘Gelijkspel’!
 
Er zijn een paar manieren om je winstkansen te vergroten bij het kiezen van wedstrijden die op een gelijkspel eindigen: concentreer je op belangrijke informatie, kies evenwaardige ploegen en zoek ploegen die weinig scoren. De informatie die je hieruit haalt, helpt je bij het kiezen van wedstrijden. SSC Napoli startte zijn competitiewedstrijd tegen Sassuolo na een indrukwekkende, maar vermoeiende overwinning in de Europa League enkele dagen eerder. Daardoor voerde coach Carlo Ancelotti acht wijzigingen door in zijn team dat aan de aftrap kwam. Onze speler verwachtte een verrassing en koos slim voor een inzet op gelijkspel @4.55. Napoli speelde onsamenhangend en mocht van geluk spreken om met 1-1 weg te komen, wat poorsabine een mooie winst opleverde. Een andere mooie winst kwam er met een inzet op gelijkspel in de Europa League-wedstrijd tussen Sevilla en Sparta Praag @4.65. Dit type strategie hielp onze speler aan een totale winst van €4.199!
 
Afsluiten doen we met de sensationele multibet van Aurora1111 op 8 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Dankzij deze voorspellingen zette onze speler een kleine inzet van €5 om in een ongelooflijke opbrengst van €2.366. De weddenschap omvatte onder meer overwinningen voor KRC Genk (tegen Lokeren), KAA Gent (tegen KV Oostende) en een gelijkspel in Royal Excel Moeskroen - STVV met als gemiddelde notering @2.40!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx