Winnaars van de week: onze drie winnaars van de week zijn beuks31, PhilippeDeSmet & ibrayane!

18.09.2018

Met slimme, strategische weddenschappen op voetbal, volleybal en nog veel meer toonden onze spelers ons deze week hoe we onze eigen strategieën kunnen verbeteren om grote winsten te behalen!

Bekijk de aangeboden inzetwaardes voor slimme meervoudige weddenschappen!

Onze eerste winnaar is beuks31, die meer dan €3.800 won door te profiteren van de aantrekkelijke noteringen bij meervoudige weddenschappen!
 
De strategie van een inzet op een meervoudige weddenschappen is een vrij eenvoudige weddenschapsmethode, waarbij in één weddenschap op een aantal selecties wordt gewed. Bij dergelijke accumulators wordt er een inzet geplaatst op verschillende sportevenementen. Een klassiek geval van meervoudige weddenschappen is het inzetten op alle favorieten op een bepaalde dag. Dit is de strategie die onze eerste winnaar, beuks31, succesvol toepaste op een grote multibet van 9 selecties op een groot aantal verschillende sporten, waaronder handbal, basketbal en de NFL. De gemiddelde notering per selectie bedroeg een lage @1,36 en omvatte winst voor Nigeria tegen Senegal (FIBA World Cup) en New Orleans Saints tegen Cleveland Browns (NFL). Door het multibetformaat slaagde onze speler er in zijn oorspronkelijke inzet 16 keer terug te verdienen! Dankzij deze geslaagde weddenschap behaalde beuks31 een totale winst van €3.886!

Je specialiseren in alternatieve sporten kan je winst aanzienlijk verhogen!

Onze tweede winnaar is PhilippeDeSmet, die €3.832 won met enkele slimme inzetten op de markt van het volleybal!
 
Volleybalweddenschappen bieden een uniek en lonend alternatief voor weddenschappen op courantere sporten. Vaak beschouwd als een nichemarkt kunnen volleybalweddenschappen het gokkers na een beetje onderzoek gemakkelijker maken om goede noteringen te vinden. Onze speler zette in op de FIVB-wereldkampioenschapswedstrijd tussen Nederland en Frankrijk. Ondanks het feit dat Nederland de dag voordien Olympisch kampioen Brazilië had verslagen, was het in deze wedstrijd de underdog. Onze speler zag de aangeboden notering en zette live in op winst voor Nederland @3,15. In een boeiende wedstrijd kwam het Nederlandse team van twee sets achterstand terug en versloeg het Frankrijk alsnog met 23-25, 19-25, 25-21, 25-23, 25-23, 15-13. Zich specialiseren in volleybalweddenschappen kan zinvoller zijn dan de gebruikelijke sporten. Dat komt doordat er minder informatie beschikbaar is en minder concurrentie is, wat hier op briljante wijze werd aangetoond door PhilippeDeSmet.

Ontdek hoe onze topgokkers blijven profiteren van live weddenschapsmogelijkheden!

Onze derde winnaar is ibrayane, die €2.430 won met live weddenschappen op een reeks voetbalwedstrijden!
 
Bij livewedden op het voetbal krijg je een groter aantal resultaten om te analyseren met voortdurend wisselende kansen. Met acties die zo vaak wijzigen, moet je gefocust blijven en klaar zijn om op het juiste moment in te zetten. Laten we kijken hoe onze derde winnaar, ibrayane, erin slaagde om meer dan €2.400 winst te maken. In de JPL-wedstrijd  tussen Antwerp en Zulte-Waregem kreeg de thuisploeg volledig vrij spel voor een ware demonstratie. De doelpunten vlogen binnen en het momentum lag bij Antwerpen, waardoor onze speler een mooie notering zag voor een inzet op 'Totalen Over 5,5'. @1,80. De wedstrijd eindigde op 5-1 voor Antwerp en leverde een mooie winst op voor ibrayane. Een andere mooie inzet was er in de Spaanse competitiewedstrijd tussen Sevilla en Getafe. Met underdog Getafe op voorsprong besefte onze speler dat de spelers van Getafe meer kans maakten om gele kaarten te krijgen omdat ze hun voorsprong wilden behouden. Hij nam de slimme beslissing om in te zetten op 'Gele kaarten Getafe Over 4,5' @1,95. Liveweddenschappen maken niet alleen de ervaring van het kijken en wedden op sporten veel boeiender, maar zijn ook voordelig voor de gokkers die een wedstrijd het beste kunnen inschatten!
 
Ook felicitaties voor rogerke123, wiens prachtige multibet op 5 internationale voetbalwedstrijden ervoor zorgde dat hij zijn inzet van €25 wist om te zetten in een mooie winst van €1.313! Daarin zaten thuisoverwinningen voor Noord-Ierland (tegen Israël) en Japan (tegen Costa Rica), waarmee hij zijn inzet 52 keer wist te vermenigvuldigen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx