Winnaars van de week: onze top drie winnaars deze week zijn kenny_va, harkhansen & elschaper!

17.04.2018

Vergroot je eigen kennis van weddenschappen en volg de winnende strategieën van onze spelers die ons laten zien hoe we veel geld kunnen verdienen op vernieuwende, winstgevende manieren!

Verhoog je ontvangsten met waarden bij voetbalweddenschappen!

Onze eerste winnaar is kenny_va, die zijn geld verdiende met enkele slimme wedkeuzes!
 
Weddenschappen op waarde vereisen veel kennis en ervaring om de waarschijnlijkheid van resultaten te voorspellen en hoe de waarde nauwgezet toe te passen. Er zijn een aantal opties waarvan de slimme wedder gebruik kan maken. Een gedegen kennis van het spel en de bijbehorende statistieken zijn zinvol als je succesvol wilt zijn met deze voetbalweddenschappen. In de wedstrijd tussen Wellington Phoenix en Melbourne City in de Australische A-League, zag kenny_va een opportuniteit om zijn ontvangst 3,99 keer te verhogen met een inzet op winst voor de thuisploeg. De hoge notering op thuiswinst bood een mooie waarde voor onze speler, want Wellington Phoenix zou de wedstrijd winnen met 2-1. Een inzet op een uitoverwinning voor titelverdediger Chelsea in de Premier League tegen Southampton @1,83 bleek eveneens een slimme keuze van onze speler, dit in totaal €11.015 winst maakte.

Harkhansen casht out met €7.148 in Europese voetbalwinsten!

Onze tweede winnaar is harkhansen, die weloverwogen inzetten deed op de Champions League en Europa League!
 
Opnieuw een week waarin een speler veel winst maakt met weddenschappen op de grote Europese competities! In de terugwedstrijd van de Champions League-kwartfinale tussen Manchester City en Liverpool, zag harkhansen de mogelijkheid van een nieuwe verrassing en koos voor ‘Einduitslag: Liverpool’ @6,26. Dit bood een briljante inzetwaarde, aangezien Liverpool de heenwedstrijd met 3-0 had gewonnen. De wedstrijd eindigde op 2-1 voor Liverpool en leverde onze speler veel winst op. Een andere slimme inzet van onze speler was op thuiswinst voor Salzburg @2,27 in de wedstrijd van de Europa League tussen Red Bull Salzburg en SS Lazio. Salzburg won de match met 4-1. Met de aantrekkelijke halve finales in de Champions League en Europa League volgende week mag je zeker de grote weddenschapsopties niet missen @goldenpalace.be!

Live inzetten op het voetbal zorgt voor meer winst en opwinding!

Onze derde winnaar is elschaper, die in totaal bijna €5.000 winst maakte.
 
Liveweddenschappen zijn populair omwille van drie redenen. De eerste is dat je door het sportevenement live te bekijken een beter beeld krijgt van het verloop ervan. Ten tweede zijn de noteringen bij liveweddenschappen vaak veel hoger dan die voorafgaand aan de wedstrijd. En ten derde kan je bij door live in te zetten veel verdienen op korte tijd. In de Premier League-wedstrijd tussen Southampton en Chelsea leidde de thuisploeg met 2-0. Op dat moment zag elschaper een notering op een comeback van Chelsea van @4,65. De Blues speelden een geweldige tweede helft en wonnen de wedstrijd met 2-3. Met een gelijkaardige inzet op de competitiewedstrijd tussen Fulham en Brentford kon onze speler zijn ontvangst 4,1 keer vermenigvuldigen. Als thuisploeg leidde Fulham met 1-0, maar Brentford slaagde alsnog te scoren, waardoor de wedstrijd op een gelijkspel eindigde, net zoals onze speler had voorspeld.
 
Een grote proficiat ook voor Adri2912 met zijn mooie multibetwinst! Met een keuze van 4 wedstrijden in de kwartfinales van de Europa League wist onze speler zijn inzet van €10 om te zetten in een winst van €1.008! Daaronder 3 keer thuiswinst voor Red Bull Salzburg, Olympique Marseille en Sporting Lissabon en ‘Totaal aantal doelpunten: 4’ tussen CSKA Moscow en Arsenal. De gemiddelde odds bedroegen slechts @3,35!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx