Winnaars van de week: onze top drie winnaars deze week zijn Lisak90, cakoerber & Hanikia893k!

24.04.2018

Met slimme inzetten op snooker en voetbal toonden onze spelers ons deze week hoe we onze eigen strategieën kunnen verbeteren om grote winst te behalen!

Ontdek hogere noteringen en winsten met weddenschappen op ‘Gelijkspel’!

Onze eerste winnaar is Lisak90, die meer dan €8.382 won door te profiteren van de aantrekkelijke noteringen op gelijkspel in het voetbal!
 
De reden voor de populariteit van inzetten op 'Gelijkspel' is duidelijk. Uit cijfers blijkt dat een kwart van alle wedstrijden eindigt op een gelijkspel, terwijl een gelijkspel de gokker doorgaans hoge noteringen biedt. Deze week slaagde Lisak90 erin de wedstrijden te kiezen die op een gelijkspel zouden eindigen en haar inzet nog meer te verhogen door ze aan een kleine multibet toe te voegen. Met een multibet van 2 wedstrijden op gelijkspel in Leicester City - Southampton en Leganes - Deportivo La Coruña kon onze speelster haar inzet 11,7 keer vermenigvuldigen! Een snelle blik op de tabellen toonde dat het om twee evenwaardige teams ging, die minder doelpunten scoorden dan het gemiddelde. Beide wedstrijden eindigden op 0-0 en leverden onze speelster een mooie winst op. Bij een andere succesvolle multibet van onze speelster met daarin een thuisoverwinning (Mainz tegen Freiburg @2,19), een uitverwinning (Bayern Leverkusen tegen Bayern München @1,66) en een gelijkspel (Turijn tegen AC Milan @3,34) werd de oorspronkelijke inzet 12,6 vermenigvuldigd! Het combineren van verschillende gewone weddenschappen kan een nuttig hulpmiddel zijn om je winst te verhogen.

Strategie van gewone voetbalweddenschappen levert cakoerber bijna €4.000 op!

Onze tweede winnaars is cakoerber, die enkele uitstekende voetbalvoorspellingen deed en in totaal ruim €3.900 won!
 
Gewone inzetten op een wedstrijd zijn nog altijd de meest populaire weddenschapsmethode voor de meeste gokkers. Er zijn een aantal manieren waarop we kunnen proberen de kansen in ons voordeel te doen doorslaan door de risico's te minimaliseren en maximale waarde te zoeken. Een goed oog voor waarde hebben en weddenschappen zoeken die naar je mening meer kansen krijgen dan ze verdienen is hier de sleutel tot succes. Bij de wedstrijd tussen Crotone en Juventus in Serie A hing de thuisploeg rond de degradatiezone, wat betekende dat Crotone hard zou moeten vechten voor een overwinning. Na een vroege achterstand vocht de thuisploeg terug om 1-1 langszij te komen dankzij een late omhaal van Simy. Onze speler kreeg hier een notering van @5,36! Andere winnende selecties voor cakoerber waren een overwinning voor Alaves tegen Las Palmas (@2,30) en Augsburg tegen Mainz @2,31. In totaal behaalde onze speler een winst van €3.904!

Ontdek hoe je je winst kan verhogen op het huidige Wereldkampioenschap snooker!

Onze derde winnaar is Hanikia893k, die dankzij een aantal briljante live-inzetten op het Wereldkampioenschap snooker een totale winst van €3.384 boekte!
 
Wedden op snooker blijft in populariteit toenemen, dankzij het stijgende aantal snookertoernooien van hoge kwaliteit dat ieder jaar wereldwijd plaatsvindt. Het grootste snookerevenement van het kalenderjaar, het Wereldkampioenschap snooker, vindt momenteel plaats in Sheffield en bood Hanikia893k veel kansen met hoge waarde. In het snooker kan één gemist schot het spelverloop veranderen en de wedstrijd op zijn kop zetten. Het is dus bij live inzetten belangrijk in te zien wanneer het momentum wijzigt. In dit geval deed onze speler een slimme dubbele inzet op Joe Perry tegen Mark Selby (@3,10) en Lyu Haotian tegen Marco Fu (@1,90). Deze inzet beloonde onze speler met meer dan 6 keer zijn oorspronkelijke inzet. Ook in een multibet van 3 wedstrijden op de grote favorieten Adam Duffy, Michael Holt en Liang Wenbo met gemiddelde odds behaalde onze speler een mooie winst. Het Wereldkampioenschap snooker 2018 is nog niet afgelopen: ontdek de laatste en beste kansen @goldenpalace.be!
 
En hoe slaagde bogomil erin zijn inzet van €10 om te zetten in een winst van€972? Wel, via een voetbalaccumulator van 5 wedstrijden met als gemiddelde odds @2,54! De selectie omvatte “Beide Scoren 2de helft: Ja’ tussen Dijon – Lyon en Bourg-en-Bresse Péronnas – Nîmes! Denk eraan: je hoeft niet altijd veel in te zetten om grote winst te maken…

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx