Winnaars van de week: onze top drie winnaars deze week zijn matthiasd, fremax04 & sultane_2014!

09.10.2018

Met strategische inzetten op verschillende voetbalmarkten hebben onze spelers ons deze week laten zien hoe we onze eigen vaardigheden kunnen verbeteren om mooie winsten te maken!

Multibets helpen opties en noteringen te verhogen!

Onze eerste winnaar is matthiasd, die meer dan €8.920 won dankzij een aantal slimme multibetselecties!
 
De mogelijkheid om de odds te decoderen en de wedstrijd live te lezen is de sleutel tot het maken van winsten bij live-sportweddenschappen. De spelers moeten in staat zijn om kansen te benutten en waarschuwingen te herkennen om zo een weddenschap, indien nodig, te beëindigen. In dit geval deed matthiasd in de wedstrijden tussen Manchester United - Newcastle, Den Haag - Groningen en Bayern München - Borussia Mönchengladbach een aantal slimme voorspellingen via een multibet op de 3 wedstrijden.
 
Met Manchester United in eigen stadion 2-0 achter tegen Newcastle zag onze speler waarde op een comeback en winst van United met als notering @4,35. Daarnaast zag onze speler ook een kans @2,75 op winst voor Mönchengladbach thuis tegen Bayern München. Deze winnende inzet hielp om de oorspronkelijke inzet van onze speler 28 keer te vermenigvuldigen. Een aparte multibet van 2 wedstrijden met twee uitoverwinningen voor KRC Genk (tegen KAA Gent) en Inter Milan (tegen SPAL) deed de winst van onze speler hier meer dan verdrievoudigen!

Verhoog je winst door gebruik te maken van de optie Totalen Over/Onder!

Onze tweede speler is fremax04, die met uitstekende liveweddenschappen een totale winst van €7.499 mee naar huis nam!
 
Omdat algemene voetbalstatistieken aantonen dat het gemiddeld aantal doelpunten in wedstrijden tussen de 2,4 en 2,6 per wedstrijd bedraagt (afhankelijk van de liga of competitie in kwestie) vormt zowel de markt van ‘Totalen Over: 2,5’ als die van ‘Totalen Onder: 2,5’ een populaire weddenschapsoptie voor onze spelers.
 
In de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Rode Star Belgrado zag onze speler de Franse ploeg domineren, en hij wist dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat er doelpunten zouden vallen. Daarom plaatste hij een weddenschap op ‘Totalen (1e helft) Over: 2.5’. De score bij de rust was 4-0 voor PSG, waardoor onze speler een mooie waarde @2,90 kreeg.
 
Fremax04 zag eveneens het potentieel van een comeback van Manchester United tegen Newcastle en ontving een uitzonderlijke notering van @8,50 voor opnieuw een slimme winst. Wees er snel bij als je iets ziet waarvan je denkt dat het een effect kan hebben op de kansen - je zal niet de enige zijn die het ziet, maar je hebt misschien wel een voorsprong op de bookmaker.

Veel geld te verdienen op midweekse Europese avonden!

Onze derde winnaar is sultane_2014, die ook profiteerde van de grote kansen die beschikbaar zijn bij een multi-betstrategie!
 
Speeldag 2 van de Champions League bleek uiterst winstgevend voor sultane_2014. Een live-multibet op 3 wedstrijden zorgde ervoor dat onze speler zijn inzet 7,6 keer kon vermenigvuldigen. Terwijl de tijd wegtikte, deed onze speler een inzet op winst voor CSKA Moskou tegen Real Madrid, AS Roma tegen Viktoria Plzeň, en op een gelijkspel voor Bayern München thuis tegen Ajax Amsterdam. Onze speler gebruikte ook de cashoutoptie op een multibet van 9 wedstrijden, wat hem 8,5 keer zijn oorspronkelijke inzet opleverde. Andere gelijkaardige successen hielpen onze speler deze week aan een totale winst van €5.791. Voor liveweddenschappen kan je kijken naar belangrijke veranderingen zoals kaarten, wissels en veranderende formaties, die een indicatie kunnen geven dat een team op het punt staat zijn spelstijl te veranderen. Livestatistieken zijn ook van vitaal belang voor het verkrijgen van een objectief overzicht en het evalueren van moeilijke statistieken.
 
Wat een weekend voor pauledy! Onze speler is erin geslaagd om een inzet van €25 om te zetten in een winst van maar liefst €3.154! Hoe deed hij dat, vraag je? Met behulp van zijn mobiele apparaat plaatste pauledy een multibet op 6 wedstrijden, waaronder een gelijkspel van Barcelona bij Valencia (@3,70) om zo meer dan 126 keer zijn oorspronkelijke inzet terug te krijgen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx