Winnaars van de week: onze top drie winnaars deze week zijn Muzomarket, asalah30 & maltintas!

22.05.2018

Met slimme weddenschappen op verschillende evenementen toonden onze spelers ons deze week hoe we onze eigen weddenschapsvaardigheden kunnen verbeteren en tegelijk geld verdienen!

Mobiele weddenschappen leveren Muzomarket meer dan €11.000 winst op!

Onze eerste winnaar is Muzomarket, die bijna €11.242 won dankzij een aantal slimme, strategische inzetten!
 
De wedstrijd die iedereen wilde zien in de finales van de Western Conference is realiteit geworden met de Houston Rockets tegen de Golden State Warriors. De Rockets houden het record van het beste reguliere seizoen, maar de Warriors zijn titelverdediger. Met een stand van 1-1 in de series zag Muzomarket een kans op winst via een overwinning van favoriet Golden State op wedstrijddag 3 @2,09. Golden State maakte dit al eerder mee en weet wat er nodig is om de NBA-finale te bereiken. Stephen Curry is teruggekeerd uit zijn knieblessure, terwijl Kevin Durant voor de Warriors wist te scoren tijdens deze play-offs met een gemiddelde van 28,0 punten per game. De wedstrijd zou eindigen op 106:119 in het voordeel van de Warriors, waardoor onze speler zijn inzet kon verdubbelen! Onze speler koos ook voor een aantal briljante voetbalvoorspellingen, waaronder een live inzet op 'Totalen (1e helft) Over: 2,5' tussen Kardemir Karabulspor en Fenerbahçe @2,65.

Eurosongfestival verhoogt kansen en winst van asalah!

Onze tweede winnaar is asalah30, die een mooie winst maakte dankzij het Eurosongfestival!
 
Multibets kunnen combinaties zijn van verschillende weddenschappen op verschillende sportmarkte, en zijn afhankelijk van elke inzet: als één inzet mislukt, mislukt de hele multibet. Asalah30 liet zijn strategie zien door 'Eurovisiewinnaar' Israël' @10,00 op te nemen om de winstkansen aanzienlijk te verhogen. Een multibet van 3 selecties omvatte winst van Atlético Madrid tegen Celta de Vigo (@1,35), PSG tegen Angers (@1,06) en Eurovisiewinnaar: Israël (@10,00). Ondanks de lage kansen op de voetbalvoorspellingen, slaagde deze meervoudige weddenschap er toch in om onze speler zijn oorspronkelijke inzet 14 keer terug te geven! Een andere winnende weddenschap met winst van Israël in het Eurosongfestival 2018 en 'Totalen Over 2,5' tussen Nice en PSG bood een enorme waarde van @14,88. Onze speler zou aan het eind van de week €4.843 winst maken! De winnaar van Eurovision 2018 was Israël met het nummer "Toy", uitgevoerd door Netta. We zijn er zeker van dat het nog lang gespeeld zal worden bij Asalah thuis!

Grote kansen en mogelijkheden op de markt van ‘gelijkspel’!

Onze derde winnaar is maltintas, die heeft ontdekt waarom inzetten op een 'gelijkspel' steeds populairder wordt!
 
Een goed oog voor noteringen hebben en weddenschappen zoeken, waarvan je denkt dat ze hogere noteringen krijgen dan ze waard zijn, is hier de sleutel tot succes. Wanneer één of beide teams vermoedelijk laag scorende teams zijn, kan een inzet op een gelijkspel soms flink zijn geld waard zijn. Een enkele weddenschap op een 'gelijkspel' tussen Atlético Madrid en Eibar bood een mooie waarde van @4,02. Een beetje onderzoek zou hebben uitgewezen dat Atlético zijn belangrijkste spelers meer dan waarschijnlijk rust zou gunnen na de overwinning in de Europa League Cup halfweg de week. In deze wedstrijd stond niets meer op het spel, en hij eindigde dan ook op 2-2, wat onze speler aan een mooie winst hielp. Liveweddenschappen in je strategie opnemen, kan nuttig zijn voor spelers met een scherp oog. Een weddenschap op een gelijkspel tussen Lechia Gdansk en Sandecja Nowy Sacz in de Poolse competitie bood een mooie waarde van @3,35. Dergelijke winsten leverden maltintas €4.524 op!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!
 

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx