Winnaars van de week: onze top drie winnaars van de week zijn OliVdv, isovdvalk en grachtengordel!

03.01.2018

Met slimme weddenschappen op het voetbal deze week hebben onze spelers ons laten zien hoe we onze eigen strategieën kunnen verbeteren en in 2018 grote bedragen kunnen winnen!

Ongelooflijke winst voor OliVdv in de laatste weken van 2017!

Onze eerste winnaar is OliVdv, die meer dan €86.000 won dankzij een aantal slimme live inzetten op het voetbal!
 
Een multi-inzet op 8 wedstrijden in de Premier League en de competitie hielp onze speler aan een mooie winst. Naarmate de tijd vorderde, besloot OliVdv om zijn inzet te doen en bundelde hij zijn selecties in één meervoudige weddenschap met onder andere overwinningen van Stoke tegen West Brom (@1,05), Newcastle tegen West Ham (@1,07) en Leeds United tegen Hull City (@1,05). Zoals je ziet, waren de kansen van elke wedstrijd extreem laag, maar door het multibetformaat kon onze speler zijn oorspronkelijke inzet 2,89 keer terugverdienen. Bij een trebble met een combinatie van voetbal en ijshockey slaagde onze speler erin zijn winst nog verder te vergroten. Onze speler combineerde een mooie waarde op een gelijkspel in de wedstrijden Talaea El Gaish - Al Sakandary en Verenigde Arabische Emiraten - Saoedi-Arabië met een overwinning voor Traktor Chelyabinsk tegen Dinamo Minsk in de Russische ijshockeycompetitie! Er zijn tal van nieuwe en boeiende markten om je winsten te verhogen in 2018!

Weddenschappen op de Engelse Premier League levert isovdvalk hoge winst op!

De volgende winnaar is isovdvalk die meer dan €8.200 won dankzij weddenschappen op de Engelse Premier League!
 
Terwijl veel van de grootste competities in Europa tijdens de wintervakantie vrij nemen, gaat de Engelse eerste klasse gewoon door!  De wedstrijden volgden elkaar snel op tijdens de eindejaarsperiode in Engeland, met tal van mogelijkheden voor onze slimme spelers.  Een weddenschap vooraf op winst van Arsenal tegen Crystal Palace bood isovdvalk een degelijke notering @1,84. Twee doelpunten van Alexis Sanchez hielpen de Gunners naar een overwinning met 3-2. Wedden op een gelijkspel is een uitstekende optie om je winsten te verhogen dankzij de hoge noteringen die hier vaak beschikbaar zijn. In de wedstrijd tussen Leicester City en Manchester United zag isovdvalk een kans toen hij koos voor ‘Gelijkspel’ @3,71. De wedstrijd zou eindigen op 2-2 dankzij een late gelijkmaker van  Harry Maguire voor Leicester! De Premier League zal in 2018 ongetwijfeld een populaire weddenschappenmarkt blijven voor onze spelers!

NBA en Premier League effenen het pad voor grachtengordel!

Onze derde en laatste grote winnaar van de afgelopen twee weken is grachtengordel, die zijn geld verdiende met een mix van voetbal- en basketbalweddenschappen.
 
Tot dusver bedraagt het aantal wedstrijden in de Engelse Premier League dat op een gelijkspel eindigde 26,64%. Bij het kiezen van 'gelijke spelen’ moet je zorgvuldig te werk gaan. In dit geval deed grachtengordel een zeer slimme inzet op een gelijkspel tussen Everton en Chelsea @4,02. Omdat de nieuwe hoofdtrainer van Everton, Sam Allardyce, zijn verdediging sterker opstelde, had Chelsea het moeilijk om de Toffees te breken. De wedstrijd eindigde dan ook op 0-0. In de NBA-wedstrijd tussen de Boston Celtics en de Washington Wizards genoot onze speler van winst via 'Totalen Over 204,5' @1,80. Beide ploegen zijn trots op hun aanvallende vermogen en deze overwinning zou onze speler een totale winst van €6.030 opleveren!
 
En tot slot feliciteren we nog fishou01, die 2017 afsloot met een geweldige multibet van 8 wedstrijden, waarin hij zijn inzet van €50 kon omzetten in een winst van €2.412! Onze speler verkreeg deze winst via handicap-weddenschappen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx