Winnaars van de Week: onze top drie winnaars van de week zijn sultane_2014, Jeyn007 en Askim66!

16.10.2018

Met scherpe zetten op een brede waaier aan voetbalactie vorige week toonden onze spelers hoe we onze eigen strategieën kunnen verbeteren en zo mooie winsten kunnen maken!

Fantastische wedwaarde beschikbaar met live-gelijkspelselecties!

Onze eerste winnaar is sultane_2014, die meer dan €3.696 vergaarde door zijn voordeel te doen met de interessante noteringen op internationaal voetbal!
 
De vriendschappelijke interland tussen wereldkampioen Frankrijk en IJsland leek uit te draaien op wederom een vlotte winst voor Didier Deschamps’ ploeg. Ijsland werd de vorige keer dat het Frankrijk trof in de kwartfinale van Euro 2016 verslagen met 5-2, en kon zijn illustere tegenstander in geen enkele van de 12 voorgaande wedstrijden kloppen. De zaken liepen niet zoals gepland toen IJsland naar een 2-0-voorsprong snelde met nog 30 minuten tegaan. Voor het eigen Franse publiek maakte de coach van de thuisploeg enkele grote wijzigingen, met onder meer de inbreng van tienersensatie Kylian Mbappé. Op dat moment zag sultane_2014 de waarde van een comeback voor Frankrijk, dus plaatste hij een inzet op ‘Gelijkspel’ @11.25. Mbappé was inderdaad de katalysator voor een adembenemende Franse comeback: hij scoorde een penalty in de laatste minuut om een 2-2-gelijkspel uit de brand te slepen. Livewedden tijdens internationale voetbalmatchen is een goede manier om interesse, spanning en winst te verhogen!

Verhoog je kansen en winsten met de optie “Volgende Doelpunt”!

Onze tweede winnaar is Jeyn007, die heel wat cash won dankzij de UEFA Nations League!
 
De optie ‘Volgende Doelpunt’ is een vorm van livewedden waarbij je voorspelt welke ploeg het volgende doelpunt maak in een wedstrijd. In de League A-wedstrijd in Groep 3 tussen Polen en Portugal kon onze speler een ommekeer waarnemen waardoor hij een slimme zet kon doen. Met de score op 1-3 voor de bezoeker Portugal moest Polen de druk verhogen. Zo maakte onze speler de beslissing om te wedden op ‘Volgende Doelpunt: Polen’ @4.40. Invaller voor Polen Jakub Blaszczykowski deed de Portugese netten trillen, en ondanks het feit dat dit niet voldoende was voor een overwinning voor het gastland, hielp wel de oorspronkelijke inzet van onze speler Jeyn007 vermenigvuldigen met 4,4. Meerdere soortgelijke weddenschappen hielpen onze speler aan €3.680 in totale winst voor de week. Verhoog de spanning, want je weet nooit wanneer dat volgende doelpunt valt doorheen de wedstrijd! Noteringen variëren in het livewedden, en zijn afhankelijk van het verloop van de wedstrijd.

Briljante voetbalvoorspellingen helpen Askim66 aan €3.073 winst!

Onze derde winnaar is Askim66, die €3.073 won dankzij schitterende liveweddenschappen op ons mobiele platform!
 
Een van de belangrijkste voordelen van livewedden is de mogelijkheid om alle wendingen van het evenement te zien gebeuren. Onze speler toonde ons hoe je correct meervoudige weddenschappen gebruikt door 5 keer winst voor favorieten te combineren. De slimme accumulator bevatte winst voor België tegen Zwitserland (@1.75) en Finland tegen Estland (@1.95) in de UEFA Nations League. Zo kon Askim66 zijn inzet tot 17.62 keer vermenigvuldigen! Elder maakte Askim66 enorme winsten op de markt ‘Totalen Over/Onder’, met onder andere een sappige live-inzet op ‘Totalen (1e helft) Over: 1.5’ in de MLS-wedstrijd LA Galaxy – Houston Dynamo @4.35. Een gelijkaardige live-inzet was ‘Totalen Over: 2.5’ in de Braziliaanse Serie B-wedstrijd CSA AL – Ponte Preta @4.15. Tal van andere grote winsten zoals deze tonen de potentiële wedwaarde die er te vinden is, als je maar op de juiste plaatsen kijkt!
 
Een sensationele weddenschap op 2 wedstrijden in de Schotse Challenge Cup veranderde vorsteiners €10 inzet in een winst van €1.051! Met de markt ‘Handicap’ op de wedstrijden Arbroath - Edinburgh en East Fife – Queen of the South kon hij zijn inzet 105 keer terugverdienen!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx