Winnaars van de week: onze top drie winnaars van de week zijn xxkaynak, kaant98 & JPJPJP010!

27.03.2018

Met strategische inzetten op het internationale voetbal en het competitievoetbal toonden onze spelers deze week hoe we onze eigen kennis van het wedden kunnen verbeteren om grote winst te boeken!

Interlandbreak levert xxkaynak meer dan €10.000 op!

Onze eerste winnaar is xxkaynak, die ten volle heeft geprofiteerd van de mogelijkheden van de interlandbreak!

Veel landen zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor het grote internationale toernooi in Rusland deze zomer. Een van de beste kansen om waarde te vinden in vriendschappelijke interlands doet zich voor wanneer er een grote kwaliteitskloof bestaat tussen de twee ploegen. De wedstrijd tussen Noord-Ierland en Zuid-Korea in Belfast hielp onze speler aan zijn eerste grote winst. Toen de wedstrijd in evenwicht was en het 1-1 stond, maakte xxkaynak een slimme zet op winst voor Noord-Ierland @5,25. Bij een achterstand van 0-1 voerde de thuisploeg de druk op, en zo konden de Noord-Ieren ook gelijk maken. Onze speler zag dat Noord-Ierland de match daarop in handen nam en kreeg zijn beloning toen Paul Smyth zijn ploeg met een late treffer aan de overwinning hielp.

Andere winst kwam er in de wedstrijd tussen Zweden en Chili. De Zuid-Amerikaanse ploeg kon zich niet kwalificeren, maar kan bogen op spelers als Arturo Vidal, Alexis Sánchez en Pablo Hernández, en kreeg dan ook een mooie notering @2,48 bij winst. Dankzij de overwinning van Chili met 2-1 kon onze speler een totale winst van €10.725 binnenhalen!

Briljante voetbalkeuzes gecombineerd met livewedden betekent aantrekkelijke odds!

Onze tweede winnaar is kaant98, die net als onze laatste speler het meeste uit de vriendschappelijke interlands haalde.

Livewedden maakt het mogelijk om te kijken hoe een wedstrijd verloopt alvorens een inzet te plaatsen. Soms is enkele minuten naar een wedstrijd kijken vooraleer je beslist waarop je zal inzetten veel nuttiger dan uren van onderzoek en cijfers bekijken. In de vriendschappelijke wedstrijd tussen Nigeria en Polen zagen weinigen kans voor Nigeria om een goed resultaat neer te zetten tegen een team dat zesde staat op de wereldranglijst. Bij een tussenstand van 0-0 zag kaant98 een mooie notering op winst voor Nigeria @4,85. De wedstrijd eindigde op 1-0, waarbij Victor Moses het winnend doelpunt scoorde voor het Afrikaanse land. Dit was de tweede opvallende overwinning in een vriendschappelijke wedstrijd voor de Super Eagles, na de overwinning met 4-2 in november tegen Argentinië, dat nog tweede werd in de Wereldbeker 2014. Een andere succesvolle inzet, geplaatst via ons mobiele weddenschapsplatform, hielp onze speler naar meer voorspelbaar succes met een inzet op winst voor Georgië tegen Litouwen @1,91.

De wedstrijd zou eindigen op 4-0 voor Georgië, wat een totale winst opleverde van €8.263.

Minder bekende voetbalmarkten kunnen winst aanzienlijk doen stijgen!

Onze derde winnaar deze week is JPJPJP010, die enkele grote successen had met slimme voetbalvoorspellingen! Een briljante zet van onze speler was er in de wedstrijd tussen Ajax en Alkmaar in de Eerste Divisie. Grote favoriet Ajax zou deze wedstrijd naar verwachting gemakkelijk winnen. Met als notering @7,53 besloot JPJPJP010 toch een inzet te doen op winst voor Alkmaar. Het bleek een geniale ingeving te zijn, want Alkmaar won met 0-1.

Elders kon onze speler zijn initiële inzet meer dan 12 keer vermenigvuldigen met een multibet op 3 wedstrijden in de Argentijnse Primera B. Onze speler koos 3 uitoverwinningen voor Club Atlético Acassuso, Defensores de Belgrano en CA Platense met als gemiddelde notering @2,32. En om het volledig te maken, slaagde onze speler erin zijn inzet 12,25 keer vermenigvuldigen met winst voor Gibraltar tegen Letland in een vriendschappelijk interland. Met nog andere dergelijke inzetten kon onze speler zijn banksaldo verhogen met €5.083 totale winst!
 
Ook proficiat aan Ouadih die met een kleine multibet op 4 vriendschappelijke interlands zijn inzet meer dan 100 keer wist te vermenigvuldigen! Winst voor Zwitserland (tegen Griekenland), Argentinië (tegen Italië), Engeland (tegen Nederland) en Colombia (tegen Frankrijk) leverde een rendement op van €208 met een inzet van slechts €2!

Als je op sport wilt gaan inzetten bij goldenpalace.be en ook wilt proberen zelf in dit lijstje terecht te komen, dan bevelen we je sterk aan om onze Insurance bet voor eerste storting te gebruiken. Het is heel eenvoudig: maak je eerste storting met de code GPSPORTS, plaats je eerste inzet op goldenpalace.be met een quotering van 1.70 of hoger en je bonus wordt geactiveerd. Als je wint, houd je het geld. Zo niet, dan betalen we je inzet tot €40 terug!

Archieven en ander nieuws

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx