Word de 12e speler in Soccer Devils Dice van Airdice

25 juni 2021

Soccer Devils Dice

Airdice, de provider van enkele van onze populairste dice games (Infinity Dice, Spirit Sisters en nog andere), kondigt met trots haar nieuwste game aan: Soccer Devils Dice. In deze game is het Belgische elftal op zoek naar een 12e man. Steun België en verdubbel je GP! Ben jij klaar voor de uitdaging?

Weer een mooie aanvulling op onze EK-activiteiten

Als Belgische casino- en sportweddenschapssite konden we het Europees Kampioenschap niet zomaar voorbij laten gaan zonder onze spelers extra winstkansen te bieden. Nadat we je eerder al lieten kennismaken met onze verhoogde GoldenOdds en GoldenMillions, introduceren we nu onze Soccer Devils Dice-wedstrijd!

Het wedstrijdconcept is eenvoudig. Als België nu zondag 27 juni zijn wedstrijd in de 1/8 finale wint, verdubbelen we alle Golden Points gewonnen op Soccer Devils Dice tussen het begin van de dag en het begin van de wedstrijd om 21.00 uur. Supporter voor onze voetbalduivels en verhoog je winst!

Actievoorwaarden

game vol sfeer

Behalve de voetbalgerelateerde graphics en geluidseffecten kun je in Soccer Devils Dice ook de nationaliteit kiezen van de doelman tegen wie je probeert te scoren. Dat is het soort aandacht voor detail van Airdice dat je toelaat helemaal in de sfeer van het Europees Kampioenschap te komen!

lucratief bonusgame

Tijdens het bonusspel draai je aan twee verschillende wielen. De eerste spin aan het binnenste wiel bepaalt welke prijzen op het buitenste wiel verdubbeld worden; de tweede spin bepaalt je beloning. Ben je bij je eerste poging niet tevreden met je prijs, dan kun je die afwijzen en tot 4 keer opnieuw spinnen!


cookies
adx