wouter1907 wint meer dan 50K in enkele dagen tijd!

22.01.2020

2020 is voor heel wat van onze spelers erg goed gestart: laat je door onze pagina met recente winnaars inspireren om zelf op zoek te gaan naar een mooie winst! We hopen van harte dat onze liefhebbers van slotgames in 2020 het hele jaar door zoveel geluk kunnen blijven hebben. Eén speler in het online casino is alleszins goed op weg met enorme winsten in de afgelopen dagen. Dames en heren: maak kennis met wouter1907 en zijn tienduizenden euro's netto winst!

Gonzo’s Quest haalt een schat boven

Gonzo's Quest is een van de voornaamste slotspellen van spelprovider NetEnt. Als speler kruip je hier in de rol van ontdekkingsreiziger Gonzo op zijn zoektocht naar de legendarische gouden stad El Dorado, diep verborgen in de jungle tussen de ruïnes van een oude beschaving. Het lijkt erop dat wouter1907 de reis van leven beleefde toen hij op 20 januari met Gonzo op avontuur trok. Hij slaagde erin met maar liefst € 10.335 in zijn schatkist terug te keren van zijn zoektocht.

Geluk van de Irish Coins

Enkele dagen daarvoor, op 18 januari, had wouter1907 zich gericht op Irish Coins. In deze slotgame van spelprovider Greentube reis je naar het smaragdgroene eiland. Te midden van de pittoreske Ierse weilanden achtervolg je daar een leprechaun tot aan het einde van de regenboog voor een grote beloning. Er is hier echter meer om van te genieten dan alleen maar poëtische schoonheid: de vrolijke leprechaun helpt je om heel wat geld te vergaren! Wellicht is het dankzij de lucratieve gokoptie dat wouter1907 in één keer € 15.547,50 wist te verdienen.

Enorme vondst op Lost Relics

Dankzij een gelukkige combinatie van al deze factoren werd Yalaoui de eerste winnaar op goldenpalace.be die dit jaar de drempel van 15K in één enkele sessie overschreed. Het geluk van onze speler eindigde met een nettowinst van €15.277,80. Het geluk van Yalaoui kan ook het jouwe worden: schrijf je nu in en claim je welkomstbonus van €5 voor nieuwe spelers. Laat de fun voortduren met de bonuscode GP250 voor tot €250 extra bonus bovenop je eerste storting!

Word jij onze volgende winnaar?

Als het geluk van wouter1907 je inspiratie geeft, waarom probeer jij dan niet onze volgende grote winnaar te worden? We geven je zelfs de kans het gratis te proberen, want nieuw geregistreerde spelers kunnen in aanmerking komen voor een welkomstbonus van € 5. En er is nog meer plezier dankzij onze eerste stortingsbonus: voer gewoon bonuscode GP250 in voordat je een eerste storting doet en we geven je 100% bovenop je gestorte bedrag. Deze bonus kan je tot € 250 aan startkapitaal geven, waarom dus nog langer wachten?

Klik het icoon om te spelen!

Word nu lid

Klik het icoon om te spelen!

€5 GRATIS

Klik het icoon om te spelen!

BONUS BIJ EERSTE STORTING


Archieven en ander nieuws