Zet dit weekend in op Parijs-Roubaix, La Liga, de Premier League en de Jupiler League!

30.09.2021

Komend weekend brengt ons heel wat sportevenementen! Voor liefhebbers van het wielrennen is er zondag een van de grootste eendaagse koersen: Parijs-Roubaix of de Hel van het Noorden. In het voetbal zijn er grote wedstrijden in de Spaanse La Liga, onze eigen Belgische Pro League en de Engelse Premier League. Wed nu met GoldenOdds!

Parijs-Roubaix (zondag 3 oktober)

Wielerfans kijken vol verwachting uit naar dit evenement - vooral omdat het er naar uitziet dat het zal gaan regenen! Deze eendagskoers, in de volksmond ook "Hel van het Noorden" genoemd, voert de fietsers over een rit van 250 km vanuit de buitenwijken van de Franse hoofdstad naar het noorden van Frankrijk. Daarbij krijgen de renners te maken met wat misschien wel de beruchtste kasseienwegen ter wereld zijn: de Trouée d'Arenberg, Mons-en-Pévèle, en de Carrefour de l'Arbre.

Heelhuids aankomen is op zich al een opmerkelijke prestatie - laat staan dat je de felle concurrentie richting eindstreep kunt verslaan. Vraag dat maar aan Philippe Gilbert, die de vorige editie won. Dit jaar zijn alle ogen gericht op Wout van Aert: kan hij hier de teleurstelling van het wereldkampioenschap wegspoelen met een nieuwe overwinning voor België? Spektakel gegarandeerd: mis dit niet nu zondag!

Zet nu in op Parijs-Roubaix!

Atlético Madrid – Barcelona (zaterdag 2 oktober, 21.00 uur)

In La Liga, de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal, doet titelhouder Atlético Madrid zijn uiterste best om de kampioenstitel van vorig seizoen te herhalen. Momenteel staat de ploeg op de 4e plaats, met 14 punten uit 7 wedstrijden. Barcelona zit nog altijd in het oog van de grootste storm in zijn recente geschiedenis. De resultaten zijn tot dusver erg bleekjes: de Blaugrana staan 6e met 12 punten. Kunnen ze de titelverdediger verslaan?

Zet nu in op Atlético Madrid - Barcelona!

RSC Anderlecht - Club Brugge (zondag 3 oktober, 13.30 uur)

Dit weekend staat er een grote clash op het programma in de Belgische Pro League: RSC Anderlecht krijgt met Club Brugge zijn grootste concurrent op bezoek! Paars-wit staat momenteel 6de in het klassement, met 15 punten uit 9 wedstrijden. Zijn illustere blauw-zwarte tegenstander voert de ranglijst aan, met 18 punten uit 9 wedstrijddagen. Winst voor de ploeg van Vincent Kompany zou beide Belgische grootmachten op gelijke hoogte brengen...

Zet nu in op de RSC Anderlecht - Club Brugge!

Liverpool - Manchester City (zondag 3 oktober, 17.30 uur)

Wat Parijs-Roubaix is voor wielerfans, is deze wedstrijd voor voetbalfans. 2 van de meest gelauwerde Engelse teams in de recente voetbalgeschiedenis tegen elkaar: wie zou dat willen missen? Hoe respectvol deze rivaliteit ook moge zijn, zondag om 17.30 uur is er geen plaats voor sentiment op het veld. The Reds of the Citizens, Jürgen Klopp of Pep Guardiola: wie wint deze keer? Toon jouw kennis en zet nu in!

Zet nu in op de Liverpool - Manchester City!


Archieven en ander nieuws