Zet in op alle etappes van de tour om meer te winnen!

20 januari 2023

Tennis-promotie Australian Open | Promotie tennis | Wedden op sport | Golden Palace | Goldenpalace.be

Het uitzonderlijke parcours van de Vuelta a San Juan zal gedurende 7 dagen het toneel zijn van enkele grote fietsontsnappingen. Meer dan 20 ploegen zullen alles op alles zetten om de titel in deze UCI Pro Series-etappekoers te winnen. Doe nu je voordeel met onze gelegenheidspromotie!

De Tour de San Juan 2023 (22 – 29 januari)

Het is 3 jaar geleden, sinds 2020, dat dit evenement is gehouden, vanwege de pandemie. In de vorige editie was het onze landgenoot Remco Evenepoel die er met de titel vandoor ging. Evenepoel en zijn team staan ook deze 39e editie weer aan de start. Het is duidelijk: hij zal deze titel willen verdedigen.

Tijdens deze raceweek in Argentinië staan naast Evenepoel ook andere grote namen van renners aan de start: Peter Sagan, Egan Bernal, Filippo Ganna, Fernando Gaviria... Als je gepassioneerd bent door wielrennen, volg dan de Vuelta a San Juan en wedt omdat het de moeite waard is: wij hebben een promo voor jou!

Een top promotie: krijg 50% van je inzet terug

Een goed geplaatste bet op de teams en renners van dit evenement en je bent de winnaar. We hebben een geweldige promotie voor je: 50% van je inzet. Elke dag maak je kans op de helft van je inzet, tot €10 per dag.

Alles wat je moet doen is een minimum van €10 inzetten, in één keer, voor aanvang van de etappe. De winsten zijn geldig op je eerste winnende ticket. Bijvoorbeeld: je hebt een inzet van €20 geplaatst, als deze wint, ontvangt je €10 extra. Zie onze voorwaarden op onze speciale pagina. Zet dan in op een van de eerste internationale wielerevenementen van 2023. Ga naar onze website om nu jouw weddenschappen te plaatsen!

IK ZET NU IN ➤

Promotievoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de promotie op de Vuelta a San Juan wielrennen moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar. En de speler moet een actieve F+ licensie bezitten op www.goldenpalacesports.be.

2. Deze actie is alleen geldig voor alle etappes van de Vuelta a San Juan die plaatsvinden van 22 tot 29 januari 2023. De promotie geldt voor elke etappe van de ronde. Klanten hebben dus de mogelijkheid om elke etappe tot €10 extra te winnen.

3. De minimale basisinzet is €10 per etappe.

4. Alleen enkelvoudige weddenschappen komen in aanmerking voor deze promotie. Alleen het 1ste ticket dat in prelive wordt gespeeld, wordt in rekening gebracht. Live weddenschappen en cashouts komen niet in aanmerking voor deze promotie.

5. Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen in overeenstemming met de regels in 2, 3 en 4 ontvangen 50% van hun inzet tot €10 als het eerste gespeelde ticket winnend is. Voorbeeld: De klant plaatst een prelive weddenschap van €10 op de winnaar van de etappe. De klant ontvangt €5 (50% van €10 inzet) als dit eerste ticket winnend is. Het bedrag wordt binnen de 5 werkdagen op de rekening van de klant gestort.

6. Alleen het eerste gespeelde ticket in prelive komt in aanmerking.

7. De maximale extra winst is €10 per etappe.

8. Alleen enkelvoudige weddenschappen in "Prelive" komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking. Cashouts worden niet in overweging genomen.

9. Als de etappe van het eerste prelive ticket die dag om wat voor reden dan ook wordt afgelast, wordt de promotie die dag als nietig beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor te allen tijde de gegevens en transactielogboeken te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, blijkt dat een klant deelneemt aan strategieën die door het management van Golden Palace als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om het recht van de speler op promoties te annuleren.

11. Door deel te nemen aan deze promotie gaan de spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om delen van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.

13. Door deel te nemen aan deze actie gaan spelers ermee akkoord om promotionele en informatieve berichten over deze actie te ontvangen. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze actie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

14. Op deze actie zijn de algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace van toepassing.

15. In geval van strijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de enige juiste.

16. In geval van een juridisch geschil met de Organisator, De Besloten Vennootschap BELGIUM WEB CASINO (hierna "BWC bv" of “Golden Palace”), met maatschappelijke zetel gevestigd op Oorlogskruisenlaan 120 te 1120 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met nummer 0842.448.364 met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door Golden Palace of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

17. goldenpalacesports.be behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.


cookies
adx