Zet in op de beste basketbalteams en win de jackpot!

7 december 2022

NBA-toernooi | Wedden op basketbal | Golden Palace | goldenpalace.be

De beste basketballers ontmoeten elkaar tijdens het NBA-kampioenschap. Focus op de wedstrijden van 8 en 9 december wanneer de beste basketbalteams strijden om ons een show te geven. Ons toernooi voor deze twee dagen is een kans om een extra voorsprong te krijgen!

NBA-actie op het programma (8-9 december)

De grootste teams staan op het programma voor deze twee speeldagen: de Boston Celtics, de Los Angeles Lakers, de Chicago Bulls, de New York Knicks en de Atlanta Hawks. Vraag de fans van elk team in de 14 wedstrijden die voor 8 en 9 december op het programma staan wie zal winnen, en ze antwoorden dat dat alleen hun team zal zijn. En wat denk je? Welk team zal zijn wedstrijd winnen? Zet erop in, misschien win je wel. Er zijn verschillende inzetmogelijkheden op onze site. Kies verstandig en probeer een deel van de prijzenpot te winnen!

Een toernooi met een prijzenpot van €1.000

NBA-wedstrijden zijn spannend! En ons toernooi ook. Een prijzenpot van €1.000 zal worden toegekend aan de eerste 10 winnaars. Dat zou jij kunnen zijn, als je de hoogste vermenigvuldiger krijgt op de NBA-wedstrijden van 8 en 9 december. Hoe doe je dat? Je moet een enkele of meerdere weddenschap hebben geplaatst op de ‘1X2’-markt met een minimuminzet van €10 en geen minimum odds. Om deel te nemen aan dit toernooi, lees onze voorwaarden op onze speciale pagina. Ga dan voor de schermen zitten om de basketbalwedstrijden van de beste teams ter wereld te volgen. Bekijk onze toernooi pagina en zet nu in!

Ik NEEM DEEL ➤


cookies
adx