Zet in op de halve finales van de Europa League 2021

06.05.2021

We kennen intussen de finalisten in de Champions League, maar op het tweede echelon van het Europese voetbal, de Europa League, strijden op dit moment nog 4 teams voor een plaats in de finale. Na de wedstrijden van vanavond zullen we ook de finalisten hier kennen. Kan jij voorspellen welke teams de finale op 26 mei zullen halen?

Vanavond om 21.00 uur worden de terugwedstrijden van beide halve finales afgetrapt. Daarin staan enerzijds AS Roma en Manchester United, anderzijds Arsenal en Villarreal tegenover elkaar voor een felbegeerde plek in de finale. Tijd dus om in te zetten en te winnen op deze wedstrijden, waarin veel op het spel staat!

AS Roma - Manchester United (donderdag 6 mei, 21.00 uur)

Als je in Rome bent, doe dan zoals de Romeinen, luidt een oud gezegde. Ondanks een verpletterende nederlaag in de heenwedstrijd moet AS Roma vanavond toch nog zijn kans gaan voor een plaats in de finale. De slaagkansen zijn echter zeer klein tot nihil. Vorige week versloeg een ontketend Manchester United de Romeinen met 6-2.

Dat betekent echter niet dat AS Roma geen kans kreeg op winst. De Giallorossi gingen de tweede helft zowaar zelfs in met een 1-2 voorsprong.... Tot Manchester United al zijn duivels ontbond. Vooral Cavani deed zijn bijnaam van El Matador – een bijnaam die hij overhield bij een eerdere passage in de Italiaanse Serie A – alle eer aan.

Als AS Roma de finale van de Europa League wil spelen, is de opdracht even simpel te omschrijven als die moeilijk te behalen is: minstens 4 doelpunten maken zonder ook maar één tegendoelpunt te incasseren. De kans op 4-0 is echter te hoog gegrepen om ernstig te nemen. De Romeinen kunnen winnen, dat zeker, maar de Red Devils gaan naar de finale.

Kies voor 'Manchester United wint: Nee' @1.90 als onderdeel van een multibet!

Zet nu in op AS Roma - Manchester United!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Arsenal - Villarreal (donderdag 6 mei, 21.00 uur)

Het gebeurt niet elk jaar dat we vier Engelse Premier League-teams in zowel de halve finales van de Champions League als die van de Europa League zien. Arsenal heeft hard gestreden voor een plaats in deze halve finales, maar tegen welke prijs? The Gunners staan momenteel slechts negende in hun binnenlandse competitie – ver onder hun mogelijkheden.

Villarreal is misschien niet de meest flitsende ploeg in een competitie met sterrenteams als Barcelona en Real Madrid, maar het is wel een zeer efficiënte ploeg. In de Spaanse La Liga staat Villarreal op de zesde plaats - een lovenswaardige prestatie van een ploeg die zich liever in de schaduw ophoudt.

Maar dat de ploeg zo ver is geraakt in de Europa League is geen toevalstreffer - net zo min als de weg van Arsenal naar de halve finale. In de heenwedstrijd scoorde Villarreal twee keer in een evenwichtige wedstrijd, terwijl Arsenal erin slaagde die zo belangrijke uitgoal te scoren. De verwachtingen zijn hooggespannen voor beide teams in deze wedstrijd!

Een weddenschap op 'Correcte score: 2-1' zou een spannende wedstrijd met verlengingen betekenen!

Zet nu in op Arsenal - Villarreal!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws