Zet in op de halve finales van het EK!

05.07.2021

België ligt uit het toernooi, maar de spanning blijft voor voetbalfans en sportwedders! Italië, de ploeg die België naar huis stuurde, neemt het in de eerste halve finale op tegen Spanje. Aan de andere kant van de beugels, kunnen we uitkijken naar een spectaculaire Engeland - Denemarken. Welke teams spelen zondag de finale? Er resten ons nog slechts 3 wedstrijden voor we de nieuwe Europese voetbalkampioen kennen!

Italië - Spanje (dinsdag 6 juli, 21.00 uur)

Jammer voor de Golden Generation van België, maar geen schande: onze ploeg verloor van een superieur Italië. De Italianen gaan door naar de halve finales waar ze Spanje zullen ontmoeten, dat vrijdag Zwitserland versloeg. Historisch gezien is deze ontmoeting tussen twee sterke naties ongeveer gelijk. Italië won 11 keer en Spanje 12 keer. De Spanjaarden maakten slechts 40 doelpunten, terwijl de Italianen er 43 maakten. Italië heeft in dit Euro niets dan overwinningen geboekt, terwijl Spanje twee keer gelijk speelde... Welk team gaat zondag naar de finale?

Pronostiek van de prof: Italië wint @2.47 en 'Correcte score: 1-0' @7

Zet nu in op Italië - Spanje!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Engeland - Denemarken (woensdag 7 juli, 21.00 uur)

Engeland verpletterde Oekraïne voor een plaats in de halve finales, terwijl Denemarken het haalde tegen Tsjechië. Nu staan de twee tegenover elkaar voor de finale. Komt het voetbal naar huis, of blijft de droom van Denemarken voortleven? De Engelsen hebben de sterkere ploeg, en niet alleen op papier: nu Harry Kane ontketend is, zijn ze misschien wel de meest waarschijnlijke kandidaat voor de titel. Denemarken staat voor zijn belangrijkste voetbalgevecht in decennia. Kan de verrassende Eurowinnaar van 1992 dromen van een nieuwe kans op voetbalgeschiedenis?

Pronostiek van de prof: gelijkspel @3.60 en 'Totaal corners: meer dan 9,5 @2.30

Zet nu in op Engeland - Denemarken!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Meer voetbal? Komt voor elkaar!

Tegelijk met het Europees voetbalkampioenschap is er ook de Copa América, het Zuid-Amerikaanse voetbalkampioenschap. Mocht je eens iets anders willen dan het EK, dan is dit je kans om te kiezen uit bets op Brazilië, Peru, Argentinië en Colombia! De Copa América heeft ook de halve finales bereikt, met de finale op zondagochtend voor onze Europese tijdzone. Kan jij de winnaar van de Copa América van dit jaar voorspellen? Mis het niet, en vergeet niet te profiteren van onze GoldenOdds op voetbal!

Bekijk hier de boosted odds voor alle wedstrijden!


Archieven en ander nieuws