Zet in op de NBA deze week!

14.03.2021

Het NBA-seizoen is voor veel van onze grootste wedders een bron van weddenschappen. De belangrijkste basketbalcompetitie ter wereld is volop aan de gang met een aantal spannende wedstrijden. Dit biedt jou een mooie gelegenheid om deze week geld te verdienen met slimme basketbalweddenschappen.

Deze week kan je uitkijken naar spektakel in de boeiende wedstrijden tussen de Los Angeles Lakers en de Golden State Warriors op dinsdag vroeg in de ochtend, en tussen de Boston Celtics en de Utah Jazz op woensdag vroeg in de ochtend. Plaats nu je weddenschappen en win deze week!

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers (dinsdag 16 maart, 00.30 uur)

Een nieuwe Californische derby, slechts een paar weken na de vorige: de NBA weet hoe ze haar basketbalfans moet verwennen! De vorige keer was de ploeg van LeBron James niet af te stoppen - zelfs Stephen Curry kon de Lakers er niet van weerhouden de Warriors met 117-91 te verslaan. Vooruitkijkend naar de wedstrijd van dinsdagochtend ziet het er somber uit voor de Warriors, want Draymond Green is uitgeschakeld met een verstuikte enkel... Kunnen de Warriors het nog halen of gaat de wedstrijd opnieuw naar de Lakers?

Zet nu in op Golden State Warriors - Los Angeles Lakers!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Boston Celtics - Utah Jazz (woensdag 17 maart, 00.30 uur)

Op een andere plek in de States staan er twee teams tegenover elkaar die al naam hebben gemaakt. In hun eerste wedstrijd sinds begin februari nemen de Boston Celtics en de Utah Jazz het tegen elkaar op in een duel tussen de Eastern Conference en de Western Conference. De Celtics staan met 19 overwinningen en 14 nederlagen vierde in de Eastern Conference. De Utah Jazz staan bovenaan in de Western Conference met 27 overwinningen en slechts 9 verliespartijen. Beide ploegen hebben een recent record van 6 overwinningen en 4 verliespartijen...

Zet nu op Boston Celtics - Utah Jazz!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Meer basketbal

In onze eigen Belgische basketbalcompetitie ontvangt onze gesponsorde ploeg Spirou Charleroi vanavond de Kangoeroes uit Mechelen! Spirou staat vijfde in het algemeen klassement van onze nationale basketbalcompetitie, terwijl de Kangoeroes op dit moment de nummer 8 zijn. Toch is er maar één puntje verschil tussen beide teams... Zie jij Spirou Charleroi met een duidelijke overwinning uitlopen in het klassement? Wij weten voor wie we zullen supporteren namiddag om 15u! Speel nu mee en plaats je weddenschap!


Archieven en ander nieuws