Zet in op de Number One Grand Final

07.01.2021

Hoewel de start bescheiden was, is Counter Strike veel meer dan zo maar thuisgaming-entertainment. Onder het internationaal gespeelde Counter Strike: Global Offensive heeft de game het niveau van echte sportevenementen bereikt, omdat de teams de beste spelers ter wereld bijeenbrengen en zo de strijd tegen anderen aangaan voor globale dominantie.

CS:GO heeft ook België veroverd. Dit weekend, van vrijdag tot zondag, start de Grand Final van het belangrijkste CS:GO toernooi. Dit Golden Palace-toernooi Number One brengt de beste ploegen van België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk tegenover elkaar. Natuurlijk hebben we de aantrekkelijkste weddenschappen voor jou klaargezet!

Number One Grand Final

Gedurende het hele jaar 2020 vonden er kwalificatietoernooien plaats met als uiteindelijk doel het hoofdevenement, dat nu staat te gebeuren. Alleen de beste teams blijven in de running voor de kampioenstitel. Ze kunnen alleen nog elkaar ervan afhouden om de geschiedenis in te gaan... Wie komt er als winnaar uit de bus? Laten we eerst het huidige puntenklassement eens bekijken. Dit kan ons helpen bij het vinden van enkele mooie weddenschappen.

De teams en het schema

8 teams starten aan het Grand Final-weekend. In de eerste ronde spelen ze elk een wedstrijd tegen een tegenstander. Na deze 4 wedstrijden worden er twee groepen gemaakt: een met de winnende teams en een met de verliezende teams. Die spelen vervolgens elk één wedstrijd tegen elkaar.

De 2 winnaars van de groep met de winnende teams gaan automatisch naar de halve finale. De 2 winnaars van de groep met verliezers spelen tegen de verliezers van de groep met winnaars in het systeem van de lucky loser. De winnaars van deze wedstrijden veroveren de laatste 2 plaatsen voor de halve finale.

Winst in de halve finale volstaat voor een plaats in de finale. Omdat dit toernooi het systeem van de lucky loser hanteert, kunnen alle 8 startende teams uiteindelijk het toernooi winnen! Dit kan het moeilijk maken om je weg te vinden bij het plaatsen van een weddenschap. Zullen we enkele teams bekijken om de aantrekkelijkste weddenschap te vinden?

De teams en hun kansen

De toppositie in het algemeen klassement van Number One wordt ingenomen door Apologis. Van dit team wordt verwacht dat het ver in het toernooi raakt, met uitzicht op een finaleplaats. Op de tweede plaats hebben we met Ubiteam nog een sterke kanshebber op de titel. Deze twee ontmoeten elkaar in de openingswedstrijd op vrijdag.

Met de notering @1.50 lijken de kansen hier te wijzen op winst voor Apologis, maar @2.50 op Ubiteam is nog altijd de moeite van het overwegen waard. Als je op zoek bent naar een beetje meer risico, hou dan GameFist in de gaten, het team dat momenteel op de tiende plaats staat in het algemeen klassement. Kan de underdog de grote kanonnen verrassen door ver door te stoten richting finale?

Jouw game, jouw inzet!

Geloof ons niet op ons woord: als expert in Esport vind jij wellicht zelf je weg in de Number One-weddenschappen! Je kunt altijd met je kennis uitpakken via een winnende weddenschap. Ontdek nu het aanbod op de Number One Grand Final in Counter Strike: Global Offensive en maak flink wat winst op Esports!


Archieven en ander nieuws