Zet in op het US PGA Championship golf 2021

20.05.2021

De spanning stijgt in de golfwereld: met het US PGA Championship gaat er een van de meest prestigieuze golftoernooien van het jaar van start! Van donderdag 20 mei tot zondag 23 mei strijden de beste golfers ter wereld tegen elkaar voor overheersing in het Kiawah Island Golf Resort.

Dit biedt ons tal van fascinerende wedopties die ons flink wat geld kunnen opleveren! Golf is misschien niet de sport waar je normal op inzet, maar je weet dat we voor je klaar staan met wat nuttige tips. Leer hoe je best inzet en win op het US PGA Championship 2021 dankzij ons!

Een strijd der titanen

De editie van dit jaar brengt de beste golfers van hun generatie samen. Het strijdtoneel is van donderdag 20 mei tot zondag 23 mei het golfterrein van Kiawah Island Golf Resort vlakbij Charleston, South Carolina. De deelnemerslijst oogt er schitterend uit! Met Collin Morikawa is de verrassende titelwinnaar van vorig jaar aanwezig. Zijn odds op winst zijn @30. De Winnaar van 2014, Rory McIlroy zou wel eens de grootste uitdaging kunnen vormen @13 – 2 weken terug won hij nog het Wells Fargo Championship. Bryson DeChambeau is nog zo’n deelnemer die aandacht verdient: @17 zijn zijn odds beter dan die van de nummer 1 van de wereld, Dustin Johnson (@20).

McIlroy wint de title? Zet €10 in, win €130!

Zet in op het US PGA Championship

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

België is vertegenwoordigd!

Met de oods voor individuele winnaars zo hoog in een evenement dat werkelijk alle kanten uit kan, is het misschien beter om minder riskante ondernemingen aan te gaan. Blader eens door ons aanbod aan bets op golf in het US PGA Championship 2021 en je zal goeie opties vinden voor wie er zal eindigen in de top 5, top 10 of top 20. Een mooie balans tussen risico en beloning is bijvoorbeeld Rory McIlroy in de top 5 @3.55. Nog belangrijker, voor België dan, is dat je hier onze spelers Thomas Detry en Thomas Pieters terugvindt! Een plaats in de top 20 voor Detry gaat @10, terwijl Pieters een grotere kans maakt @7.60. Zet in op België en maak grote winst op het US PGA Championship!

Komaan, België: Pieters in de top 20 maakt €76 van je €10 inzet!

Zet in op het US PGA Championship

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws