Zet in op Roland-Garros 2021

29.05.2021

Tennisliefhebbers zijn deze dagen in hoogste staat van paraatheid: met de French Open, in de volksmond Roland-Garros genoemd, begint morgen een van de grootste tennisevenementen van het jaar. We kunnen uitkijken naar een boeiende tijd in de Franse hoofdstad, waar de beste tennissers ter wereld strijden voor een plaats in de tennisgeschiedenis!

Ook wedders kunnen uitkijken naar de mogelijkheden die voor hen liggen. Vandaag zoomen we in op het toernooi en kijken we of we iets ontdekken dat ons kan helpen de beste weddenschappen te plaatsen. Ben je klaar voor je eigen grand slam? Lees alles over het toernooi en plaats nu je weddenschappen!

Mannen enkelspel (31 mei - 13 juni)

Tennisliefhebbers zullen ongetwijfeld het meest uitkijken naar het optreden van 13-voudig Frans Open kampioen Rafael Nadal. Zijn finale tegen rivaal Novak Djokovic eindigde vorig jaar op een duidelijke 6-0/6-2/7-5. Kan de Spanjaard op de Franse gravel nogmaals een grand slam aan zijn lijst toevoegen?

Op zijn route zal Nadal langs tegenstand moeten zien te komen die ernaar streeft de hegemonie van de grote drie te doorbreken. De Griek Stefanos Tsitsipas is in de vorm van zijn leven, nadat hij een tijdje geleden het toernooi van Monte Carlo won. De kans dat hij wint @7,00 is de moeite waard.

De meest avontuurlijke wedders hebben misschien echter de Duitser Alexander Zverev aangemerkt voor winst dit jaar. Zijn notering @16 is hoog, maar dat betekent dus ook dat € 10 € 160 kan worden! Zverev won onlangs het toernooi van Madrid, dus een onverwachte verrassing is hier best mogelijk...

Pronostiek van de prof: Rafael Nadal wint @1,79!

Zet nu in op Roland-Garros!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Vrouwen enkelspel (31 mei - 13 juni)

In het vrouwen enkelspel valt een opmerkelijke statistiek op: de laatste 7 edities brachten 7 verschillende winnaressen voort. In de French Open van vorig jaar won de Poolse ster Iga Świątek haar eerste grand slam. De kans bestaat dat ze dat weer doet en de reeks van verschillende winnaressen kan doorbreken @3,50.

Een jaar eerder, in 2019, was het de Australische Ashleigh Barty die het toernooi won. Ze is momenteel ook de nummer 1 van de wereld. De kansen voor haar om te winnen vormen een prima afweging tussen risico en beloning @5,40. Ze is ook sterk op gravel, in het toernooi van Madrid eindigde ze als tweede.

Pronostiek van de prof: Ashleigh Barty wint @5,40!

Zet nu in op Roland-Garros!

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van dit artikel en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.


Archieven en ander nieuws