Zet nu in op de Coupe de France!

22.07.2020

Het moment waar vele voetbalfans naar uitkijken is eindelijk aangebroken! De Coupe de France 2020 wordt gespeeld op 24 juli, enkele maanden na de oorspronkelijk geplande datum van 25 april. Het jaarlijkse knock-outtoernooi in Frankrijk begon met honderden teams. Nu blijven er nog twee over voor de finale. Vrijdag neemt Paris Saint-Germain het op tegen Saint-Étienne en de inzet is hoog, want bekerwinst betekent deelname aan de Europa League. Welk team haalt het hier?

Paris Saint-Germain - Saint-Étienne (21.00 uur, 24 juli, Stade de France, Saint-Denis)

Deze langverwachte editie 2020 van de finale van het belangrijkste Franse bekertoernooi wordt gespeeld op het neutrale terrein van het Stade de France in Saint-Denis tussen Paris Saint-Germain en Saint-Étienne. Er zullen geen supporters aanwezig zijn om de wedstrijd mee te maken en volgens de regels van de Coupe de France is Saint-Étienne technisch gezien de thuisploeg,

Paris Saint-Germain speelde vorig jaar ook al de finale. In die finale 2019 slaagde het sterrenteam uit Parijs er echter niet in om met Rennes af te rekenen en zo een 13e bekertrofee mee naar huis te nemen. Na een spannende wedstrijd toonde Rennes zich toen de betere in de strafschoppenreeks. PSG zal dat niet nog eens laten gebeuren en heeft dit jaar al heel wat grote tegenstanders uitgeschakeld, onder meer Olympique Lyon met een verpletterende 5-1.

Saint-Étienne start als underdog aan de bekerfinale van dit jaar. In vergelijking met PSG kan Saint-Étienne als een bescheiden team worden beschouwd, maar de voorbije jaren slaagde het er wel al in om Europees te spelen. In 2019 werd Saint-Étienne in de 1/32e finale uitgeschakeld door Dijon. Op weg naar de finale van dit jaar wist het echter bekerhouder Rennes te verslaan.

Zet in op Paris Saint-Germain - Saint-Étienne!

Word nu lid

Heb je de Franse voetbalwereld van dit jaar goed gevolgd? Bekijk de weddenschappen die worden aangeboden op goldenpalace.be. Je vindt ongetwijfeld een optie die jouw sportkennis aanvult! Schrijf je nu bij ons in als je dat nog niet had gedaan en plaats een eerste weddenschap op de Coupe de France om met winnen te beginnen. We zijn nog maar weken of zelfs dagen verwijderd van de start van de grote voetbalcompetities, dus ga er nu voor!


Archieven en ander nieuws