Zet nu in op de halve finales van de FA Cup!

17.07.2020

Dit weekend vinden er twee grote wedstrijden plaats in Engeland. Omdat de Engelse Premier League vrijwel gespeeld is en Liverpool zijn eerste Premier League-titel heeft behaald, is de FA Cup de enige trofee die overblijft voor de andere grote Engelse teams. Op zaterdag 18 juli nemen Arsenal en Manchester City het tegen elkaar op, terwijl op zondag 19 juli Manchester United en Chelsea beslissen wie van hen de finale zal spelen. Hou je klaar om in te zetten!

Arsenal - Manchester City

Arsenal is misschien wel het meest succesvolle team in de geschiedenis van de oudste nationale voetbalcompetitie ter wereld. De Gunners wonnen de FA Cup 13 keer. Op weg naar de halve finale dit jaar schakelden ze Premier League-concurrent Bournemouth en het bescheiden Portsmouth uit League One uit.

Manchester City wint dit jaar dan wel niet de Engelse Premier League, maar de FA Cup ligt nog altijd binnen handbereik. De Citizens deden het week na week behoorlijk goed dit seizoen, maar op Liverpool stond nu eenmaal geen maat. Ze zullen erop gebrand zijn hun kunnen te bewijzen in de FA Cup. Arsenal is gewaarschuwd!

Zet nu in op Arsenal - Manchester City!

Manchester United - Chelsea

Manchester United had het niet altijd gemakkelijk in de Premier League dit seizoen, maar het vormpeil van de ploeg werd steeds stabieler. Die vorm kreeg bevestiging in het verloop van de FA Cup. De zwaarste tegenstander moet nog komen in deze halve finale, maar de Red Devils zullen hun huid duur verkopen voor een plaats in de finale.

Chelsea was het team dat er begin maart, net voor de lange onderbreking, in slaagde de hoop van Liverpool op FA Cup-winst aan diggelen te slagen. Nu is de ploeg uit Noord-Londen goed op weg naar de finale van de FA Cup. Net als zijn tegenstander verlangt het team hard naar een trofee in wat we anders een redelijk kaal seizoen kunnen noemen...

Zet nu in op Manchester United - Chelsea!


Archieven en ander nieuws