Zet succesvol in op Manchester City - Liverpool!

05.11.2020

Met Manchester City - Liverpool brengt de Engelse Premier League ons een van de meest spectaculaire wedstrijden van het seizoen. Liverpool regeerde vorig seizoen oppermachtig over de Premier League. Manchester City, de kampioen van het seizoen ervoor, eindigde op de tweede plaats.

Nu zondag voegen beide voetbalgrootmachten een nieuw hoofdstuk toe aan hun rivaliteit en hun zoektocht naar dominantie. Hoe denk jij dat deze wedstrijd zal verlopen? Het is tijd om je sportkennis te tonen, een slimme voorspelling te doen en veel geld te verdienen met je voetbalweddenschappen!

Manchester City - Liverpool (zondag 8 november om 17.30 uur)

Manchester City, kampioen van het seizoen 2018-2019, eindigde vorig jaar op de tweede plaats achter een onhoudbaar Liverpool. Dit jaar lijken de Citizens nog niet in topvorm. Van hun 6 wedstrijden dit seizoen konden ze er slechts 3 winnen. Daarmee staan ze met 11 punten op een 10e plaats. Kevin De Bruyne is echter in grote vorm de laatste tijd. Hij zou wel eens het verschil kunnen maken, net zoals hij al zo vaak heeft gedaan.

Huidig titelverdediger Liverpool staat bovenaan het klassement. De Reds wisten tot dusver 5 van hun 7 wedstrijden te winnen, wat hen 16 punten opleverde. Liverpool-manager Jürgen Klopp zal echter wel beseffen dat het veel te vroeg is om nu al achterover te leunen. Er was al een ernstige waarschuwing in de vorm van een onbegrijpelijke 7-2 nederlaag tegen Aston Villa. Liverpool heeft zich wel hersteld van die vreselijke off-day en heeft sindsdien niet meer verloren.

Statistieken

Onderlinge wedstrijden (46 Engelse Premier League-wedstrijden):

  • Overwinningen Manchester City: 10 (9 thuis, 1 uit)
  • Gelijkspel: 16
  • Overwinningen Liverpool: 20 (16 thuis, 4 uit)

Vorm (recentste wedstrijden):

Gemiddeld aantal doelpunten gemaakt en tegen per wedstrijd:

  • Manchester City: 1.5/1.33
  • Liverpool: 2.43/2.14

Recente ontmoetingen:

  • Manchester City – Liverpool: 4-0
  • Liverpool – Manchester City: 3-1
  • Manchester City – Liverpool: 2-1
  • Liverpool – Manchester City: 0-0
  • Liverpool – Manchester City: 4-3

Besluit

Merk op hoe geen enkel bezoekend team erin slaagde deze wedstrijd te winnen in de laatste 5 onderlinge ontmoetingen. Bovendien scoorde Manchester City gemiddeld minder dan Liverpool, maar Liverpool moest dan weer meer tegendoelpunten slikken. Dit zou een indicatie kunnen zijn van een fair gelijkspel tussen twee gelijkwaardige teams. Met die kennis als uitgangspunt kunnen we ons voorstellen dat beide ploegen minstens één keer scoren en er dus wat valt te zeggen voor 'Correcte Score: 1-1'. Eveneens mogelijk is ‘Rust/Einde: Gelijk/Gelijk’.

Jij bent in controle. Zet in met je eigen kennis!

Er zijn natuurlijk honderden inzetmogelijkheden voor Manchester City - Liverpool. Met zo'n uitgebreid aanbod heb jij altijd de volledige controle. Verdiep je in de wedstrijd en zoek jouw specialiteit. Je kunt inzetten op de exacte uitslag, welk team wanneer scoort, welke speler scoort, kaarten, hoekshoppen... De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt! Wacht niet langer, schrijf je nu in, doe je eerste storting en maak indruk op je vrienden met je sportweddenschappen op goldenpalace.be!


Archieven en ander nieuws