Olympische Spelen

Zet in & win

€5.000 prijzenpot!

 
1
Word lid
2
Zet in
3
Win!

Wed op de Olympische spelen!

Nu de beste atleten van tal van sportdisciplines in Tokyo, Japan, samenkomen voor de editie 2020 van de Olympische Zomerspelen, doen slimme sportgokkers precies hetzelfde bij goldenpalace.be! Niet alleen kan je bij ons vol spanning toekijken hoe onze beste Belgische atleten proberen enkele medailles in de wacht te slepen, er is ook een prijzenpot van €5.000 speciaal voor jou, onze grootste sportgokker! Mis dit niet en plaats jouw weddenschappen!

Onze odds op de Olympische Spelen

 • Promotie
 • Leaderboard
 • Voorwaarden
 • Sporten

Promotie

Voor deze Olympische Spelen hebben we een prijzenpot van €5.000 voorzien! Zoals altijd geldt dat meedoen even eenvoudig gaat als inzetten! Tijdens de Olympische Spelen (21 juli tot 8 augustus) nemen we alle afzonderlijke (live of pre-live) weddenschappen met een minimum van €1 in rekening. Elke dag kijken we bij elke gokker naar de winnende weddenschappen met de hoogste noteringen op elke sport. Deze hoogste noteringen worden vermenigvuldigd met 100 om tot een aantal punten te komen.

Bijvoorbeeld: je plaatst en wint 3 weddenschappen: @4,00 op tennis, @5,00 op basketbal en @6,00 op judo. Je ontvangt 400 punten + 500 punten + 600 punten = 1.500 punten. Alleen de hoogste noteringen van jouw dagelijkse weddenschappen tellen mee voor het klassement. De eerste 20 spelers daarin ontvangen na afloop van de Olympische Spelen een geldprijs.

Om onze steun aan de Belgische delegatie te tonen, gaan we nog verder met dit promoconcept! Als je inzet op Belgische deelnemers en deze winnen, verdubbelen we je punten. Bijvoorbeeld: de hoogste notering op winst voor een Belg is @5.00. Je ontvangt 500 punten maal 2 = 1.000 punten als die Belg wint. Je kan je klassement volgen op ons leaderboard.

Leaderboard (laatste update: 09 Aug)

Klik hier om het huidige leaderboard te bekijken. Druk F5 om de pagina te vernieuwen.

Algemene voorwaarden van het toernooi “Olympische Spelen

1. Om aan deze actie te mogen deelnemen, moeten spelers op het moment van de actie ouder zijn dan 21 jaar.

1.1 Om aan het toernooi van de Olympische Spelen op goldenpalace.be deel te nemen, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op de website van goldenpalace.be en de licentie F+ en A+ geactiveerd hebben.

2. Het toernooi begint op woensdag 21 juli 2021 en eindigt op zondag 8 augustus.

3. Het begin en het einde van elke actieperiode wordt bepaald op basis van de Midden-Europese Tijd (CET/MET).

4. Het toernooi bestaat erin om tijdens de duur van de Olympische Spelen, van 21 juli tot 8 augustus 2021, punten te verzamelen (zie punten 5 en 7). Op basis daarvan zal de prijzenpot worden verdeeld. De prijzenpot van € 5.000 wordt aan het eind van het toernooi over de 20 beste spelers in het algemeen klassement verdeeld en uitgereikt in Golden Points. Dat gebeurt op basis van de verdeling zoals uitgelegd onder punt 8.

5. Alle winnende weddenschappen op de Olympische Spelen in "SIMPLE" (live of pre-live) met een minimum basisinzet van € 1 tellen mee voor de berekening van de punten (meervoudige weddenschappen en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking).

6. De inzet wordt meegeteld op het moment van de verwerking ervan (als een inzet op de uiteindelijke winnaar van de basketbalfinale wordt gedaan op 24 juli en verwerkt op 8 augustus, dan tellen de punten voor de dag van 8 augustus mee; als een inzet op een voetbalwedstrijd gebeurt op 22 juli en verwerkt op 22 juli, dan de punten tellen op 22 juli mee).

7. Berekening van de punten: 

Voor elke speler, voor elke dag en voor elke sport wordt er tijdens de duur van het toernooi (21 juli tot 8 augustus) per sport alleen de winnende inzet met de hoogste notering meegeteld. De punten komen overeen met de notering vermenigvuldigd met 100.         

Voorbeeld:

Op datum Y heeft speler X 10 (enkelvoudige) winnende weddenschappen op de Olympische Spelen, waarvan 3 op het tennis, 3 op het voetbal en 4 op het basketbal.

 • De weddenschappen op het tennis hebben een notering van 5,2 voor de 1e inzet, 6,2 voor de 2e inzet en 9 voor de 3e inzet. De hoogste notering is 9, dus speler X wint 9 *100 = 900 punten.
 • De voetbalweddenschappen hebben een notering van 2,5 voor de 1e, 3 voor de 2e en 4,5 voor de 3e inzet. Speler X wint dus 4,5 * 100 = 450 punten.
 • De basketbalweddenschappen, tenslotte, hebben een notering van 1,80 voor de 1e en 2 voor de 2e inzet. Speler X wint dus 2 *100 = 200 punten.

Op dag Y ontvangt speler X 900 + 450 + 200 = 1550 punten.

7.1. Bij winnende weddenschappen op atleten of ploegen die voor België uitkomen en die, al naargelang het geval, hun wedstrijd of competitie winnen, worden de behaalde punten verdubbeld. Dit geldt voor de hele periode van het toernooi.

8. Verdeling van de prijzenpot van € 5.000: onder de spelers die tijdens het toernooi de meeste punten hebben behaald (optelling van de punten van alle dagen).

 • 1e in het algemeen klassement: € 1.500
 • 2e: € 1.000
 • 3e: € 750
 • 4e: € 500 
 • 5e: € 250
 • 6e tot 10e: € 100
 • 11e tot 20e: € 50

8.1. Hebben 2 of meer spelers aan het eind van het toernooi hetzelfde aantal punten verzameld, dan wordt het prijzengeld verdeeld.

8.2. Bedragen die werden gewonnen op het toernooi van de Olympische Spelen worden binnen 3 dagen na het einde van het toernooi automatisch aan de winnaars uitgekeerd in de vorm van Golden Points.

9. Door aan deze actie deel te nemen verklaren de spelers zich akkoord met de algemene voorwaarden. 

10. In geval van conflict tussen de verschillende talen van dit document geldt de Engelse versie als de enige juiste.

11. De Belgische wetgeving is van toepassing. Alleen de rechtbanken van Brussel zijn bevoegd.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om deze actie naar eigen goeddunken deels of in haar geheel te wijzigen.

Sporten

We hebben een overzicht gemaakt van evenementen waar bekende Belgische atleten aan deelnemen. Daarnaast krijg je enkele tips van onze specialist in sportweddenschappen om jou te helpen meer geld te verdienen. Laten we eens kijken hoe onze landgenoten het zullen doen in tennis, basketbal, judo, atletiek, veldhockey, en wielrennen!

Tennis

In deze editie op de hardcourt van Ariake Tennis Park zijn er 5 verschillende sets van medailles om uit te reiken: het enkel- en dubbelspel bij mannen en vrouwen en het gemengde dubbel. De hoop van België op een medaille in deze discipline rust op de bekwame schouders van Elise Mertens. De concurrentie is echter stevig: kan Mertens boven zichzelf uitstijgen en een medaille behalen?

Zet nu in

Basketbal

Hier rekent België op de Belgian Cats, ons nationaal vrouwenbasketbalteam. Er zijn echter heel wat geduchte concurrenten. De weg naar een medaille loopt in toernooivorm, met 3 groepen van 4 landen die strijden om een plaats in de knock-outrondes. Kunnen de Cats een vervolg breien aan hun succes op het Europees kampioenschap met opnieuw een sterke reeks, en wie weet, een medaille?

Zet nu in

Judo

België heeft 4 judoka's op de Olympische Spelen: Matthias Casse (-82 kg, nummer 1 van de wereld), Toma Nikiforov (-100 kg, nummer 16 van de wereld), Charline Van Snick (-52 kg, nummer 7 van de wereld) en Jorre Verstraeten (-60 kg, nummer 15 van de wereld). Allemaal hebben ze het in zich om sterk te presteren, maar de concurrentie is niet min... Toch is een medaille in deze discipline niet ondenkbaar!

Zet nu in

Athletiek

België heeft 24 deelnemers in de atletiek. Enkele populaire namen die hier kans maken, zijn Bashir Abdi (marathon), kersvers Belgisch recordhoudster Cynthia Bolingo (400 m) en Thomas Van Der Plaetsen (decatlon). Onze grootste hoop op een olympische medaille is echter zonder twijfel de gouden medaillewinnares van 2016, Nafissatou Thiam (zevenkamp). Slaagt zij daar opnieuw in voor België?

Zet nu in

Veldhockey

De voorbije jaren heeft België bewezen dat het alles in huis heeft om zich te kunnen meten met de beste hockeyteams ter wereld. De Red Lions, zoals ons nationale mannenhockeyteam wordt genoemd, zijn momenteel het op één na beste team op de wereldranglijst. Op de Olympische Spelen van 2016 behaalden ze de zilveren medaille voor België. Kunnen ze die stunt herhalen, of nog beter doen met een eerste gouden medaille?

Zet nu in

Wielrennen

Een van de grootste kansen van België op een medaille ligt misschien wel in het wielrennen. Gaat Greg Van Avermaet opnieuw voor een gouden medaille, nadat hij dat in 2016 al deed in Brazilië? Niet dat de rest van de Belgische ploeg onverdienstelijk is, natuurlijk. Tiesj Benoot, Remco Evenepoel, Mauri Vansevenant en de onnavolgbare Wout van Aert kunnen allemaal de eer van België hoog houden!

Zet nu in