Algemene voorwaarden van de bonussen op goldenpalace.be

 

De bonussen worden door goldenpalace.be geschonken om de site, een deel ervan of een evenement dat met de site gelinkt is, te promoten. De bonussen hebben geen betrekking op een vraag tot geldopname (cash-out). Bepaalde bonussen worden in de loop van de activiteiten van de speler op de site, en met respect voor de regels die tijdens de promotieactie is aangegeven, in echt geld omgezet. 

Om gebruik te kunnen maken van de bonussen moet de speler:

 • titularis zijn van een geldige en definitieve goldenpalace.be-account;
 • geen "misbruiker van bonussen" zijn (zie misbruik);
 • de algemene voorwaarden van goldenpalace.be evenals de eigen regels van de lopende bonussen accepteren;
 • AL zijn juiste persoonlijke gegevens hebben. De account van een speler die verkeerde of onvolledige gegevens heeft doorgegeven, zal geblokkeerd worden en diens bonussen geannuleerd.

Elke actie of promotie bestaat uit een of meerdere types bonussen waarvan de regels beschikbaar zijn op de site goldenpalace.be. Wat betreft de bonussen die omgezet kunnen worden in echt geld door middel van activiteiten van de speler op de site, is het enkel mogelijk om het deel van de bonus dat reeds is vrijgespeeld volgens de regels van de promotieactie, te laten uitbetalen (points bonuses). Wanneer het een bonus betreft die niet moet worden vrijgespeeld alvorens die aan een spelers account wordt toegekend, is het zo dat een speler vanaf het moment dat hij al het geld van zijn rekening haalt, meteen afziet van de bonussen en de andere promoties die op zijn account staan.

Goldenpalace.be houdt zich het recht voor om de voorwaarden van elke bonus te wijzigen en om op elk moment en zonder verrechtvaardiging eender welke bonus, promotie of speciale aanbieding in te trekken.

Bonuscodes zijn slechts geldig voor één storting.

Het extra geld wordt als bonusgeld toegevoegd. Het bonusgeld kan enkel uitbetaald worden indien aan de vereisten werd voldaan (zie voorwaarden van specifieke bonussen voor de specifieke rondspeelvoorwaarden).

Om de quotering te bepalen, wordt de potentiële winst van een selectie weddenschappen gedeeld door de inzet. Dit wil zeggen dat spelers voorzichtig dienen te zijn wanneer ze inzetten op meerdere selecties op eenzelfde wedstrijd (vermits de inzet hiermee stijgt zonder dat de potentiële winst stijgt) of wanneer ze meerdere weddenschappen tegelijk plaatsen in één selectie terwijl de gemiddelde quotering lager dan 1.70 ligt. Spelers kunnen dit soort weddenschappen wel in afzonderlijke selecties plaatsen.

Tafelspelen (roulette, video poker, blackjack) tellen slechts voor 25% mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.

Het spel 'Craps' telt niet mee voor het vervullen van de inzetvoorwaarden.

Spelers spelen eerst met echt geld. Eenmaal het echt geld opgebruikt is, wordt het bonusgeld gebruikt.

Van zodra een inzet bonusgeld gebruikt (ook wanneer het gebruikte bonusgeld een lager bedrag betreft dan het gebruikte echt geld), zullen alle winsten vanaf dat moment toegevoegd worden als bonusgeld tot aan de rondspeelvoorwaarden van de bonus wordt voldaan. Voorbeeld: een speler heeft 100 euro echt geld en 50 euro bonus. Hij plaatst eerst een weddenschap van 100 euro en plaatst daarna voor het resultaat van de eerste weddenschap werd bepaald een weddenschap van 10 euro. Vermits de 10 euro bonusgeld is, worden alle winsten vanaf dan als bonusgeld toegevoegd, ook de eventuele winst van de weddenschap van 100 euro. Van zodra aan de rondspeelvoorwaarden van de bonus wordt voldaan, wordt alle bonusgeld omgezet naar echt geld.

Wanneer er een aanvraag tot uitbetaling wordt ingediend of een andere bonus wordt geactiveerd alvorens de rondspeelvoorwaarden zijn vervuld, komt het bonusgeld van de desbetreffende speler te vervallen.

Spelers hebben 60 dagen de tijd om aan de rondspeelwaarden te voldoen van bonussen verbonden aan een storting. Hierna komt het overgebleven bonusgeld te vervallen. Spelers hebben 14 dagen de tijd om aan de rondspeelvoorwaarden te voldoen van bonussen niet verbonden aan een storting (30 dagen indien het een bedrag van minstens €1.000 betreft). Hierna komt het overgebleven bonusgeld te vervallen.

Echt geld vervalt niet wanneer een uitbetaling wordt aangevraagd of er een andere bonus wordt geactiveerd.

 

Social Media Bonus regels

Op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/goldenpalacebelgium,  organiseert goldenpalace.be kleine prijsvragen voor onze volgers. Met deze prijsvragen kan je een klein geldbedrag winnen wat als bonus zal worden toegevoegd aan het account van de winnaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze bonus gelden de volgende regels:

 • Alle deelnemers moeten geregistreerd zijn op goldenpalace.be
 • De bonussen kunnen niet uit gecasht worden.

Hou er rekening mee dat alle prijsvragen in het Engels, Frans en Nederlands op onze Facebook pagina worden geplaatst. Als de winnaars een prijs van €25 verdelen, dan wordt het verdeeld tussen de winnaars van de drie berichten. Afhankelijk van jouw Facebook instellingen, is het mogelijk dat jij niet de berichten ziet die in andere talen dan jouw voorkeurstaal zijn geplaatst. Wij plaatsen deze berichten bewust in drie talen om te voorkomen dat iedere volger drie berichten krijgt.

 

Misbruik van een bonus

Goldenpalace.be houdt zich het recht voor om elke geldopname te weigeren en/of alle winsten te annuleren wanneer blijkt dat de speler praktijken beoefent die in tegenspraak zijn met het reglement. Meer bepaald is er "onwettig spel of misbruik van bonussen" wanneer:

 • Een speler geld afhaalt dat hij gestort heeft om een bonus te verkrijgen om enkel met het door goldenpalace.be in bonussen aangeboden krediet te spelen.
 • Wanneer een speler een storting maakt met als enige doel het verkrijgen van een bonusbedrag, zonder intentie om te spelen.
  Bonussen moeten ingezet worden volgens de promotievoorwaarden alvorens deze uitbetaald kunnen worden. Indien er geen specifieke rondspeelvoorwaarden in de promotievoorwaarden worden vermeld, dient elk bonusbedrag een minimum van 20 keer op het casino of een minimum van 20 keer met quotes van 1.70 of hoger op sportweddenschappen te worden ingezet.
 • Een speler op onrechtmatige en herhaalde manier promoties die door goldenpalace.be worden aangeboden, gebruikt (met inbegrip maar niet beperkt tot de promoties van onze partners) door enkel een minimumbedrag te storten om met de bonussen te kunnen spelen.
 • Een speler aan arbitrage-inzetten doet of aan inzetten met een beperkt risico verspreid over meerdere sites met als enig doel het vrijspelen van bonussen.

Deze lijst is niet limitatief.
 
Vanaf het moment dat goldenpalace.be een gebruiker verklaart tot "misbruiker van bonussen", kan deze gebruiker van geen enkele promotiebonus meer gebruik maken.

Veel plezier op goldenpalace.be