PGL Antwerp-finales

Zet in & win

Gaming gear te winnen!

 
1
Zoek
2
Wed
3
Win!

Wedtoernooi PGL Antwerp-finales: €5.000 aan high-end gaming gear te winnen!

Het Counter-Strike: Global Offensive-toernooi PGL Antwerp is op weg naar de finale: tijd voor een episch wedtoernooi! Voor dit toernooi dat loopt van 18 tot 22 mei (odds beschikbaar vanaf 18 mei), hebben we een epische prijzenpot gereserveerd met €5.000 aan epische prijzen om te winnen... Doe je mee? Let's go!

Epische prijzen: een gaming pc van €3.600, en meer!

Als we zeggen epische prijzen, dan bedoelen we ook epische prijzen! De totale prijzenpot van ons wedtoernooi op de PGL Antwerp-finales is €5,000, met prachtige geschenken voor de eerste 3 spelers die het klassement aanvoeren. Bekijk de prijzen die we voor je hebben in dit Esports-wedstoernooi:

  • Eerste plaats: ALTERNATE Gamer RED iCUE Certified RTX 3080 Ti gaming pc, ter waarde van €3.600
  • Tweede plaats: GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G grafische kaart, ter waarde van €1.000
  • Derde plaats: Sharkoon SKILLER SGS40 PU lederen gamingstoel, ter waarde van €400

Dat is genoeg high-end gaming gear om je eigen Esports-carrière te beginnen! Het verkrijgen van die vette buit is ook makkelijk: AL je weddenschappen op de PGL Antwerp finales komen in aanmerking, als ze winnen*! We nemen simpelweg de kansen van al je winnende bets* en vermenigvuldigen deze met 100 om zo op een aantal punten uit te komen. Alle punten die je op deze manier verdient worden toegevoegd aan je naam op het leaderboard.

Hoe win je jouw gaming gear?

En het beste van al? Je kan zoveel PGL Antwerp-bets in een multibet toevoegen als je wil. Bijvoorbeeld, een winnende 8-voudige multibet met gemiddelde odds @2.00 kan resulteren in totale odds van meer dan @250. Dit betekent dat je niet alleen meer dan 250 keer je inzet wint (plus 1% per bet, dus 8%), maar ook meer dan 25.000 punten. Met slechts een paar van deze winnende bets tegen €1, kan de eerste prijs in een mum van tijd van jou zijn!

Je kan nu al ons wedaanbod bekijken, zelfs als je nog geen geregistreerde speler bent. Zie je kansen waar je je Esports-kennis op kan toepassen? Schrijf je dan meteen in – je kan binnen een paar minuten inzetten en ongetwijfeld winnen! Hoe hoger de odds van je winnende bet, hoe meer punten je kan verdienen. Wacht niet te lang: de strijd om de gaming gear zal net zo hevig zijn als de PGL Antwerpen zelf!

Promotievoorwaarden

1. Om aan deze promotie deel te nemen, moeten spelers ten tijde van de promotie ouder zijn dan 18 jaar.

1.1. Om deel te nemen aan het “PGL Antwerp” toernooi op Goldenpalace.be, moeten spelers een spelersaccount hebben of aanmaken op Goldenpalace.be en de F+-licentie geactiveerd hebben.

2. Het toernooi begint op Donderdag 19 Mei 2022 en eindigt op zondag 22 Mei 2022 (23:59).

3. Centraal-Europese tijd (CET) wordt gebruikt om het begin en het einde van elke promotieperiode vast te stellen.

4. Het toernooi bestaat uit het verzamelen van punten (zie punt 5 en 6) tijdens de gehele duur van de PGL Antwerpen - Counter Strike van 19 mei tot 22 mei 2022 om één van de prijzen te winnen die tijdens dit toernooi worden aangeboden (zie punt 7). Voor elk winnend spel ontvangen klanten punten. Het eindklassement wordt bepaald door de punten van alle winnende tickets tijdens het toernooi bij elkaar op te tellen. De top 3 winnaars aan het eind van het toernooi ontvangen een prijs

5. Alle winnende weddenschappen die enkel op de PGL Antwerp finale - CS.Go in "SINGLE" of "Multiple" (Live of Pre-Live), met een minimum basisweddenschap van €1 worden afgesloten, zullen in aanmerking worden genomen voor de berekening van de punten en zullen een prijs ontvangen die gerelateerd is aan de Gaming6. Berekening van de punten: meerdere weddenschappen die een andere wedstrijd omvatten dan een wedstrijd op de PGL Antwerpen - CSGO zullen niet in overweging worden genomen. Cashout en systeemweddenschappen worden niet meegerekend bij de berekening van punten

6. Berekening van de punten: tijdens de toernooiperiode (tussen 19 mei en 22 mei) worden punten toegekend voor alle winnende tickets die door klanten worden gemaakt. Voor de berekening van de punten wordt echter alleen rekening gehouden met het eerste ticket dat op een markt wordt gespeeld. Voorbeeld: Klant (x) speelt op de wedstrijd (y) tegen (z) op de "1 - 2" markt. Als hij een eerste biljet speelt dat een winst voor Y (1) aangeeft en een tweede biljet dat een winst voor Z (2) aangeeft, zal alleen het eerste biljet dat op die markt is gespeeld in aanmerking worden genomen, d.w.z. de winst voor Y

7. Prijzen voor de 3 spelers met de meeste punten gedurende het toernooi. (Accumulatie van punten)

  • 1e prijs: gamecomputer ter waarde van €3.600 (Nvidia GeForce RTX 3080 TI AMD Ryzen 7 5800X)
  • 2e prijs: een grafische kaart ter waarde van € 1.000
  • 3e in de algemene rangschikking: een Gaming stoel ter waarde van €400

7.1 Indien 2 of meer spelers aan het eind van het toernooi hetzelfde aantal punten hebben, wordt de gelijke stand als volgt verbroken:

  1. het aantal gespeelde tickets in het toernooi
  2. Indien de gelijke stand nog steeds bestaat, zal het totaal gespeelde bedrag op de PGL Antwerp gebruikt worden om de gelijke stand te breken.

7.2 Prijzen gewonnen in het PGL Antwerp Toernooi kunnen niet ingeruild worden voor geld.

8. Door deel te nemen aan deze promotie verklaren de spelers dat zij de algemene voorwaarden aanvaarden.

9. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Franse versie als de juiste.

10. Het Belgisch recht is van toepassing. De rechtbanken van Brussel zijn exclusief bevoegd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

 

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx