100% legaal, 100% fun
Speel veilig

Golden Palace, dat in België meer dan 40 speelzalen uitbaat, heeft op 28 maart 2012 van de Kansspelcommissie haar definitieve B+-licentie gekregen voor het legaal commercialiseren van online kansspelen. Goldenpalace.be, sinds 2011 online, kent een groot succes dankzij een ruim aanbod van casinospelen, virtual races, poker en sportweddenschappen.

Om een zo volledig mogelijk en kwalitatief hoogstaand aanbod te kunnen presenteren heeft goldenpalace.be akkoorden afgesloten met erkende nationale en internationale leveranciers van online spelen. Goldenpalace.be biedt hierdoor exclusieve online spelen aan zoals Ramses Dice, Royal Dice en Six Dice. Deze twee laatste Belgische dobbelspelen zijn tevens al een groot succes gebleken in onze speelzalen.

In een recent verleden werden wij wel eens geassocieerd met het .com-merk Golden Palace. Dit merk maakt echter deel uit van een lange lijst van uitgesloten en geblokkeerde websites, opgesteld door de Belgische Kansspelcommissie (en consulteerbaar op hun site). 

Wij zijn wel de trotse eigenaars van een Belgische licentie en volgen de regelgeving op de voet. Dit betekent dat ieder spel in direct contact staat met de Belgische Kansspelcommissie en dat alle mogelijke stappen worden ondernomen om de speler zijn veiligheid en speelplezier te garanderen.

Je kunt op beide oren slapen met goldenpalace.be. Onze onderneming overbrugt een lange geschiedenis van vijftig jaar waarin kwaliteit en spelersveiligheid hoog in het vaandel staan.