Play safe

Binnenkort gaan we uit lockdown en we bereiden ons volop voor om u zo snel mogelijk terug te mogen zien in een gezonde en veilige omgeving. Sinds de sluiting van onze zalen hebben we enorme inspanningen gemaakt om ervoor te zorgen dat u zich binnenkort bij ons kan amuseren in alle veiligheid. U vindt hieronder de verschillende maatregelen en terbeschikkingstellingen die we voor uw veiligheid voorzien hebben.

Individuele hygiënemaatregelen

Wij zorgen voor hydroalcoholische gel en vragen u om uw handen bij de ingang en ook tijdens uw bezoek te ontsmetten. Denk er vaak aan uw handen te wassen.

Het dragen van een mondmasker is verplicht in onze speelzalen. Als u er geen heeft, stellen wij een mondmasker ter beschikking voor uw bezoek aan onze speelzalen.

Maximaal één persoon per keer zal in de rookruimte toegelaten zijn.

Collectieve hygiënemaatregelen

Onze speelautomaten worden regelmatig schoongemaakt en ontsmet. Als u het nodig vindt, kan u het zaalpersoneel vragen om de machine waarop u wil spelen extra schoon te maken.

Gesloten vuilnisemmers zullen voorbestemd zijn om gebruikte maskers en handschoenen weg te werpen.

We vragen u de social distancing-maatregelen correct op te volgen. Respecteer de grondmarkering voor uw eigen veilgheid.

Er zal een hygiënische scheidingswand geplaatst worden tussen elke machines, indien als de social distancing niet gegarandeerd is.

De bar zal gesloten blijven en openen op hetzelfde moment als de Belgische horeca.

We hopen u snel (terug) te zien! Blijf in afwachting zorgdragen voor uzelf en anderen.