Porto - Club Brugge

Bet & win

Zet in op Porto - Club Bruges

 

Porto - Club Brugge: verdubbel je winst

Club Brugge, de enige overgebleven Belgische ploeg in de running voor de volgende ronde van de Champions League, speelde zijn eerste Groep B-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. Nu reist Club Brugge af naar Porto voor zijn tweede wedstrijd. Wat zal het resultaat deze keer zijn? Als jij het kan voorspellen, valt er geld te winnen: wed op de 1X2-markt en wij verdubbelen je winst tot €30!

Verdubbel jouw winst op de 1X2-markt

Een wedstrijd van dit belang voor een Belgische ploeg verdient een even fikse promotie. Dat klopt: onze beproefde formule waarbij we je winst verdubbelen voor een boost tot €30 is terug! Deze keer vragen we je om jouw voorspellingen te geven op de 1X2 markt – de meest eenvoudige wedmarkt die er is. Welke kant denk je dat deze wedstrijd op zal gaan? Kan Porto Club Brugge verslaan, wordt het een gelijkspel of zal Club Brugge uiteindelijk aan het langste eind trekken? Plaats je bets en win meer, alleen hier!

Voorwaarden: verdubbel je winsten: Porto - Club Brugge

1. Om deel te nemen aan de Verdubbel je Winsten promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig op de wedstrijd Porto - Club Brugge en op de weddenschap "1X2" die plaatsvindt op dinsdag 13/09/2022 om 21.00 uur.

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd Porto - Club Brugge  (13/09/2022 om 21.00u). Live weddenschappen komen niet in aanmerking voor promotie.

3. De minimum basisinzet is €0,5.

4. De weddenschap waarop deze promotie betrekking heeft is de weddenschap "1X2”

5. We verdubbelen de winst: Klanten die een in aanmerking komende weddenschap plaatsen volgens de regels in punt 2, ontvangen een extra winst van 100% van de gemaakte winst, met een maximum van €30 per klant.

Voorbeeld 1: De klant plaatst een €10 ticket op de "1X2" weddenschap  tegen een kans van 1.70.  De winst is €7 (Totale winst €17 - inzet €10). In dit geval verdubbelen wij de winst van €7, d.w.z. een extra €7. Het bedrag zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

Voorbeeld 2: De klant plaatst een €50 ticket op de "1X2" tegen een kans van 1.70.  De winst is €35 (Totale winst €85 - inzet €50). In dit geval verdubbelen we de winst van €35, maar die is beperkt tot €30. Het bedrag (€ 30) zal binnen 5 dagen op de rekening van de klant worden gestort.

6. Slechts één inzet per speler komt in aanmerking voor de promotie. We zullen de winnende inzet met de hoogste uitbetaling gebruiken.

7. De maximale extra winst is €30.

8. Alleen individuele weddenschappen in de Pre-Live komen in aanmerking voor deze promotie. Multiples en systeemweddenschappen komen niet in aanmerking.

9. Slechts één "Verdubbel je Winsten" promotie zal worden toegekend per persoon, huishouden, of gedeeld IP adres.

10. Indien de geselecteerde wedstrijd voor de Verdubbel Uw Winst promotie om welke reden dan ook geannuleerd wordt, zal de Verdubbel Uw Winst promotie niet toegekend worden. De Verdubbel je Winst promotie zal als ongeldig worden beschouwd.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logs te allen tijde te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

12. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

13. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken onderdelen van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx