Pragmatic Play- promotie

SPIN & win

300 GP voor elke €100!

 
1
Ontdek Pragmatic Play
2
Speel €100
3
Krijg 300 GP extra!

Pragmatic Play-promotie

Met trots kunnen we aankondigen dat de populaire spelprovider Pragmatic Play nu aanwezig is op goldenpalace.be! Het is een gelegenheid die we niet stilletjes voorbij kunnen laten gaan. Daarom hebben we een geweldige promotie voor jou uitgedacht.

Speel nu

  • Promotie
  • voorwaarden

De promotie

Het concept is uiterst eenvoudig: als je in totaal 100 euro inzet op een van de games van Pragmatic Play (er zijn meer dan 150 games om uit te kiezen!) ontvang je 300 Golden Points (GP). Voor elke €100 die je de komende 2 weken (11 oktober tot en met 24 oktober) inzet, ontvang je 300 GP extra!

Je kan deze GP dan inwisselen voor waardevolle cadeaus in onze VIP-shop. Als je niet goed weet waar te beginnen met Pragmatic Play, lees dan zeker onze preview. Daarin zetten we onze favoriete games van deze gerenommeerde spelprovider op een rij. Geniet van onze promoactie en veel plezier met Pragmatic Play, nu op goldenpalace.be!

Speel nu

Voorwaarden Pragmatic Play-promotie

1. Om deel te nemen aan deze promotie, moeten spelers ouder zijn dan 21 jaar en in het bezit zijn van een geactiveerde (A+) licentie.

2. Deze promotie begint op maandag 11 oktober 2021 om middernacht en eindigt op zondag 24 oktober 2021 om middernacht.

3. Centraal Europese Tijd (CET) wordt gebruikt om het begin en einde van elke promotieperiode te bepalen.

4. De “Pragmatic Play” (A+) promotie is een promotie op alle games van Pragmatic Play op Goldenpalace.be.

5. Spelers moeten één of meer spellen spelen van alle Pragmatic Play-games op Goldenpalace.be tijdens de periode vermeld in punt 2 (geen minimum betsize), om deel te nemen aan deze promotie. Er is geen bijdrage om deel te nemen aan deze promotie.

6. Voor elke €100 in weddenschappen op een of meer games van Pragmatic Play, zal Goldenpalace.be de spelers belonen met 300 GP. De maximale GP die per speler kan worden verdiend tijdens deze promotie is begrensd op 30.000 GP.

7. Opdat goldenpalace.be alle deelnemers in aanmerking zou kunnen nemen voor deze promotie, moeten de spelers hun spelsessie sluiten voor het einde van de zoektocht zoals vermeld in punt 2. Om je spelsessie te sluiten, sluit je gewoon het spel af. Open een ander spel op de website. U hoeft geen inzet te plaatsen op het nieuwe spel dat u heeft geopend.

8. Alle winnaars van Golden Points die voor deze promotie gegeven worden, zullen voor 29 oktober 2021 uitbetaald worden.

9. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met het ontvangen van promotionele en informatieve berichten over deze promotie. Deze toestemming geldt alleen voor communicatie over deze promotie en heeft geen invloed op andere nieuwsbriefvoorkeuren van spelers.

10. De algemene gebruiksvoorwaarden van Golden Palace zijn van toepassing op deze promotie.

11. Door deel te nemen aan deze promotie, verklaren spelers de algemene voorwaarden te accepteren.

12. In geval van tegenstrijdigheid tussen de verschillende talen van dit document, geldt de Engelse versie als de juiste.

13. In geval van een juridisch geschil met goldenpalace.be met betrekking tot deze promotie, ongeacht of dit conflict werd geïnitieerd door goldenpalace.be of niet, kan dit geschil enkel worden beslecht door de Franstalige rechtbanken van Brussel.

14. Goldenpalace.be behoudt zich het recht voor om elk deel van deze promotie of deze promotie in zijn geheel naar eigen goeddunken te wijzigen.