Golden Palace PrimeTime

Speel zoals je gewend bent, met kans op meer winst!

 

PrimeTime: dagelijks van 20h00 tot 1h00 een exclusieve trivia show!

Welkom bij PrimeTime, de spannende live roulette gameshow van Golden Palace! In de loop van de komende weken en maanden biedt Golden Palace je de mogelijkheid om deel te nemen aan een live roulette trivia gameshow, met in elke ronde kans op geldprijzen.

PrimeTime Live

Enkel speelbaar op telefoon

Hoe deelnemen

Deelnemen is net zo makkelijk als spelen. Al wat je hoeft te doen is inloggen en PrimeTime starten tussen 20:00 en 1:00. Daar krijg je de mogelijkheid om vanaf €0,10 inzet, deel te nemen aan een ronde van onze live gameshow. Geef zo veel mogelijk opeenvolgende juiste antwoorden en win tot 1050x je inzet.

Bovenop deze dagelijkse shows, houden we bij Golden Palace, elke 2 weken, een extra show die enkel toegankelijk zal zijn voor onze eigen spelers. Je kan de datums van deze shows terugvinden op deze pagina. Er zijn maximaal 7 spelrondes in het tijdvenster van 40 minuten dat gereserveerd wordt voor deze gameshow-ervaring. Elke spelronde voegt Golden Palace een extra prijzenpot toe van €200, die wordt verdeeld over de top vier van de deelnemers. De eerste plaats wint €100, de tweede plaats €50. De derde en vierde plaats ontvangen elk €25. Deze bedragen zullen de volgende werkdag worden uitbetaald.

Hoe werkt het triviasysteem? Gemakkelijk! De gastheer of gastvrouw stelt je een vraag waarop jij een antwoord moet geven. Zal het volgende nummer oneven of even zijn? Eerste, tweede of derde sectie van de tafel? Elke ronde zijn er 7 van dit soort of gelijkaardige vragen. De spelers die het verst geraken door de meeste opeenvolgende juiste antwoorden te geven, worden tot winnaar gekroond. De beste spelers winnen, ook al hebben ze ronde 7 niet gehaald. Bij gelijkspel zullen de snelste antwoorden winnen, dus wacht niet te lang!

Timeslots

Speel onze dagelijkse liveshows vanaf 20h00 en bekijk hieronder de data van onze eigen branded shows. Golden Palace voegt in deze extra shows een totaal van bijna €10.000 toe

November

December