Finale FA Cup: Chelsea
-
Liverpool

Zet in & win

Win €50 extra!

 

Promotie nieuwe klanten

Krijg €50 extra op jouw eerste winnende bet!

Begin nu met wedden bij Golden Palace en wij geven jou €50 extra! Hier is hoe je jouw €50 krijgt:

  1. Maak jouw account aan
  2. Doe een eerste storting
  3. Wed €5 of meer op 'Totaal Goals : Minimaal 1 doelpunt in the match' in de FA Cup finale tussen Chelsea en Liverpool
  4. Als de bet winnend is, dan ontvang je automatisch €50 bovenop je winst!

Hoe win je je FA Cup-bets?

Wij bieden spectaculaire kansen op de FA Cup-finale, dus maak gebruik van je sportkennis om de beste kansen te kiezen die de grootste winsten kunnen opleveren! Laten we eens kijken naar de 1X2-bets voor Chelsea/Draw/Liverpool als voorbeeld. Als je een bet van €10 plaatst, kan je bijvoorbeeld de volgende bedragen winnen:

div class="contentBlock">

Gelieve op te merken dat de bovenstaande odds gewijzigd kunnen zijn tussen het publiceren van deze info en het moment dat je inlogt op de pagina voor sportweddenschappen.

Promovoorwaarden

1. Om deel te nemen aan de "New Customer Special" promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe klanten die.

  • die een rekening openen tussen 09/05/2022 00:00 en 14/05/2022 17:45 en
  • die hun eerste weddenschap plaatsen enkel in "single" Pre-Live op de "speciale nieuwe klanten" promotie, betreffende de FA Cup Finale match Chelsea - Liverpool op 14/05 om 17.45 u

De weddenschap: "Total goal" tegen de op de website aangegeven kansen. Door de selectie aan te geven: "Minimaal 1 doelpunt in de match".

Deze weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd Chelsea - Liverpool (14/05/2022 om 17u45) .

3. De basisinzet is €5.

4. Als de weddenschap wint: Extra winsten verschijnen niet onmiddellijk op het inzetbewijs. De klant speelt met de kansen die op het ticket staan. En het extra geld zal binnen 48 uur na het einde van de wedstrijd op de rekening van de klant worden bijgeschreven.

5. De maximale extra winst is €50.

6. Er is slechts één promotie geldig per nieuwe klant. Opdat de promotie geldig is, moet de weddenschap de eerste weddenschap zijn die door de nieuwe klant wordt geplaatst.

7. Alleen de enkele inzet zal geldig zijn. Multiples en systeemweddenschappen worden niet in aanmerking genomen.

8. Per persoon, huishouden of gedeeld IP-adres wordt slechts één "New Customer Special" promotie toegekend.

9. Indien de voor de "Speciale Nieuwe Klant"-actie geselecteerde wedstrijd om welke reden dan ook wordt geannuleerd, komt de "Speciale Nieuwe Klant"-actie te vervallen. De "Nieuwe Klanten Aanbieding" promotie zal als nietig worden beschouwd.

10. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logboeken te allen tijde en om welke reden dan ook te controleren. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

11. Door deel te nemen aan deze promotie, gaan spelers akkoord met de voorwaarden.

12. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx