WED NU OP VOETBAL

Ontvang

€105

Welkomstbonus van €5 gratis
€100 insurance bet

 

Goldenpalace.be biedt een grote hoeveelheid online sportweddenschappen voor alle wedstrijden van RAFC, de andere teams van de Proximus League, internationale wedstrijden en zelfs andere sporten zoals tennis en basketbal, ook live!

Begin vandaag nog met op goldenpalace.be op sport te wedden en de eerste €105 is van het huis!

1. Maak je account aan op goldenpalace.be en ontvang €5 om gratis op sport te wedden

2. Gebruik de bonuscode RAFC100 wanneer je een eerste storting maakt en zet in zonder risico: indien je je eerste weddenschap met een notering van 1.70 of hoger na het maken van deze storting verliest, dan betalen we je volledige inzet tot maximum €100 terug! Deze code is ook geldig voor spelers die al eerder gestort hebben!

WORD NU LID

Hoe win je bij sportweddenschappen?

Voor elke wedstrijd bieden wij quoteringen aan. De quoteringen voor favorieten zijn altijd lager dan voor de underdogs. Het is aan jou om de beste quoteringen te selecteren op basis van jouw eigen kennis over het voetbal en de Jupiler Pro League!

Laten we de wedstrijd tussen Team01 en Team02 als voorbeeld nemen om dit verder uit te leggen:

  • Win ResultTeam01 als je inzet op Team01 en Team01 ook wint.
  • Win ResultDraw als je inzet op een gelijkspel (“X”).
  • Win ResultTeam02 indien je van mening bent dat Team02 het sterkste team zal zijn ondanks het feit dat Team01 het thuisvoordeel heeft in deze wedstrijd.

ZET NU IN OP Team01 - Team02

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx