RWDM - FC DENDER

Bet & win

VIP-tickets voor thuiswedstrijden te winnen!

 

Wedpromo RWDM – FC Dender: VIP-tickets te winnen

Op 1 juli is Golden Palace sponsor geworden van RWDM. Nu krijgen we onze eerste kans om de nieuwe ploeg te zien schitteren in het eigen Edmond Machtensstadion in Molenbeek, Brussel. RWDM's eerste thuiswedstrijd is tegen FC Dender deze zaterdag, 20 augustus, en we organiseren een wedstrijd: plaats een winnende weddenschap op deze wedstrijd voor een kans op VIP-tickets voor een wedstrijd van RWDM naar keuze!

Wedpromo: VIP-tickets te winnen!

Met een overwinning zal RWDM zich opmaken voor een mooi seizoen dat vele heroïsche confrontaties zal kennen. Dankzij onze samenwerking met de club, kan je de thuiswedstrijden van RWDM live meemaken in het Edmond Machtensstadion! Plaats simpelweg een bet van €5 of meer op de eerste thuiswedstrijd van RWDM. Als je wint, kan jouw inzet VIP-tickets waard zijn voor een thuiswedstrijd van RWDM naar keuze. Kom op, RWDM!

Voorwaarden: Win je plaatsen VOOR RWDM

1. Om deel te nemen aan de "Win je plaatsen" promotie, moeten spelers ouder zijn dan 18 jaar op het moment van de promotie.

2. Deze promotie is enkel geldig op de wedstrijd RWDM - Dender die doorgaat op zaterdag 20/08/2022 om 20:00.

De weddenschap moet geplaatst worden voor de aftrap van de wedstrijd RWDM - Dender (20/08/2022 om 20:00). Live weddenschappen komen niet in aanmerking voor promotie.

3. De minimum basisinzet is €5. Enkelvoudige en meervoudige spelen worden in overweging genomen.

4. Alle "markten" komen in aanmerking voor deze promotie

5. Er zijn prijzen te winnen in deze actie:

  • 1e en 2e prijs: 2 VIP tickets voor een RWDM wedstrijd naar keuze
  • 3e en 4e prijs: 2 enkele tickets voor een RWDM wedstrijd naar keuze

6. Voor elke winnende weddenschap met een minimum basis inzet van €5 geplaatst op de RWDM-Dender wedstrijd in "Single" of "Multiple" Pre-Live. De klant krijgt een kans om de promotie te winnen

7. Om de winnaars van de promotie te bepalen zal een loting worden verricht van alle winnende tickets (enkel of meervoudig) met een minimum inzet van €5 gespeeld op de wedstrijd RWDM - Dender die plaatsvindt op 20/08/2022 om 20.00 uur.

8. Indien de wedstrijd die geselecteerd is voor de 'Win je VIP plaatsen' promotie om welke reden dan ook geannuleerd zou worden. De "Win je VIP plaatsen" promotie zal als ongeldig worden beschouwd.

9. Golden Palace behoudt zich het recht voor om transactiegegevens en logs te allen tijde te controleren, om welke reden dan ook. In het geval dat, als gevolg van dergelijke controles, wordt vastgesteld dat een klant deelneemt aan strategieën die door het Golden Palace management als illegaal worden beschouwd, behoudt Golden Palace zich het recht voor om de speler het recht op promoties te ontnemen.

10. Door deel te nemen aan deze promotie verklaren de spelers dat zij de algemene voorwaarden aanvaarden.

11. Golden Palace behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze actie of deze actie in haar geheel te wijzigen.

cookies
adx