Mobiel Poker spelen waar je maar wilt

Tijdelijk onbeschikbaarDownload van uw smartphone voor een eenvoudige installatie

Zit je in de trein? Heb je lunchpauze op je werk? Is het mooi weer en wil je in de tuin zitten in plaats van binnen achter je computer? Dat is niet langer een probleem: goldenpalace.be biedt vanaf vandaag poker op je mobiel aan. Wachttijden verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer jij je concentreert op je pokerspel.

Je hebt vanaf nu met je Androidtoestel, iPhone en iPad toegang tot je pokeraccount van goldenpalace.be , waardoor je mobiel Texas Hold’em cashgames kunt spelen.

Ons mobiel pokerplatform is bovendien 100% Strobe Proof. Hierdoor kun je ook via je mobiel razendsnel poker spelen. Bovendien is er een "quick table access"-functie voor de klassieke pokervarianten, waarmee je steeds snel kun snel plaatsnemen aan de tafels.

De mobiele pokerroom biedt alle functies die onze online pokerroom ook biedt: je kan bijvoorbeeld dus ook je handhistory bekijken.

Heb je al een account?

Download dan de app op je mobiel en login met jouw accountgegevens. Je zal zien dat je saldo op goldenpalace.be ook beschikbaar is op je mobiel. Je kan direct aan een cashgametafel plaatsnemen en gaan spelen.

Nog geen account?

Maak eerst een account aan op onze website, je kan dan met jouw account inloggen op je mobiel. Kijk voordat je je registreert eerst even of je geen gebruik kan maken van een bonus of actie.

Als je nu de app gaat downloaden kan je op je mobiel inloggen met je eigen account.

Screenshots

Goldenpalace.be gebruikt cookies om jouw ervaring op onze gamingsite te verbeteren. Door verder te gaan, geef je hiervoor jouw toestemming.

Ja, ik ga akkoordIk wil eerst meer informatie
adx